maandag 15 september 2014

Changement de décor

Eindelijk! Hier heb ik twee jaar naar verlangd! Een witte keuken én een nieuwe living. Eigenlijk niet omdat we onze ruimte willen verruimen, maar gewoon omdat we dit mooi vinden. Toen we van Barcelona terug gekomen zijn, had mijn schoonbroer de living onder handen genomen. YAY!
What a surprise! Ook hier wist ik niets van! We kregen dan het lumineuze idee om de keuken erbij te nemen. Het laatste weekend van ons verlof ging uit aan schuren en kuisen en de keukenkasten afwrijven. Ik zweer het u! Als ik had geweten dat die mottige gele kasten waar ik al 8 jaar op zit te kijken kon schilderen, dan echt wel... dan had ik dat al 5 jaar geleden gedaan. We gingen ooit wel es een nieuwe keuken plaatsen. Dat is nu even niet nodig, want we hebben het gevoel dat er een hele nieuwe keuken staat. Wat een likje verf al niet goed voor is!

De living volgt in een volgend postje, want ik moet het nog fotograferen aangezien het nog niet volledig af was. Een klein tussenmuurtje was niet in het juiste kleur en we zijn op zoek gegaan naar een speciaal behangpapier. Nu is alles af, ik ga dus asap fotograferen zodat jullie niet op jullie honger moeten zitten ;-)

Maar hier heb je al een idee van hoe onze keuken eruit zag en er nu uitziet. Een professionele voor en na zeg maar. En ik ben er heel blij mee!


now we like it clean 

Onze keuken is hoger dan onze leefruimte. een tussen muurtje met aan beide zijden een trapje van drie tredes.
 glans als topcoat om af te werken.


De tafel hadden we al in mei of zo gekocht omdat we op gelijke hoogte wilden zitten als ons kookeiland.

Wat vind je van onze metamorfose in de keuken? Ook al benieuwd naar de livingroom?

with style

xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen: