donderdag 17 juli 2014

A bag a day makes you smile anyway

Handtassen. Mannen gaan deze post nu skippen. Niet doen! Er valt misschien wat te leren of te begrijpen. Of kan ik jou of je vrouwtje wel overtuigen om te gaan voor een echt model! Elke vrouw wil een IT-bag. Een bag for Life! Een echte ! A real woman wants a real bag.

Als ik mezelf een fashionista mag noemen... Doe dat zelf niet graag eigenlijk, want ik ken bijlange niet alles van mode, maar ik ben er wel graag mee bezig. En ik vind dat ik echt wel es een mooie echte handtas mag hebben. Er zijn veel meer vrouwen, blogsters of niet, die meer van mode kennen dan ik. Maar bon, ik ben niet perfect en ik zie gewoon graag handtassen. En daar wil ik nu iets over zeggen.

Chanel, je mag zeggen wat je wil. I love it! Ik heb nu zelf al een zwarte Chanel bag, de klassieke 2.55
Maar ik zou ik niet zijn, als daar nog een mooie handtas for life bij mag. En dan liefst de boybag. En telkens vind ik al deze handtassen het mooist, meest klasse uitstralen in het zwart

Chanel Boy Bag

Een Hermès. Ja graag! De Birkin off course, al is de Kelly Bag ook niet mis... En topvrouw Victoria heeft het allemaal uiteraard. (ook de portemonnee ervoor om ze in alle kleuren en modellen te hebben)
Als ik moet kiezen: De Birkin, zwart of cognac. Groot en niet té statig.

 Birkin

Kelly


Een Céline. Ja graag! In een tijdloze print of camel. Zwart is ook mooi, maar dit model mag best ook in een kleur of print. 

 preeetttttyyyy! 

fall 14

Een Delvaux. Nee niet per se. Ik vind het best mooi, maar dat hoeft niet voor mij. Ik heb een grotere liefde voor Chanel en ook de Céline bag weet mij te bekoren. 

Een Louis Vuitton. Ja graag! Eerst (nog niet lang geleden zelfs) ging ik gaan voor de Speedy. Maar misschien moet ik mijn mening herzien. Of toch niet? Ik kan niet kiezen!!!! Ik wil wel het donkere dambord-motief. Niet de monogram (de letters LV).styleheroine : she rocks! my idol! 
what a look! this is my inspiration!
this belt has to be mine!


YSL. da's ook nie mis hé...Kortom: ik zie veel te veel graag, ik verdien nie genoeg om ze allemaal te hebben. Dus kiezen! En laat kiezen nu het moeilijkste zijn dat er bestaat...  S.O.S.with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

  1. een boy bag staat ook nog op mijn lijstje, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh allemaal ook volledig mijn ding <3 !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handtassen, ik kan het ene kleine verslaving noemen :-). Een chanel bag staat hoog op mijn verlanglijstje, al blijft het voorlopig bij dromen... X

    BeantwoordenVerwijderen