vrijdag 14 februari 2014

All you need is...

LOVE! Da's toch waar? Als je graag gezien wordt, begeerd en vereerd, dan leef je op een wolk! Een vrouw heeft dat wel es graag. Ook onze mannen mogen wel es verwend worden. Laat ons zeggen dat het een wisselwerking is. Ik vind het leukste om elkaar te verrassen en te verwennen wanneer we het juist niet verwachten. Valentijn is een feest om dat in de verf te zetten... en ja de commercanten slaan daar wel wat geld uit. Och ja, we mogen wel es stil staan bij de dag van de Liefde.


En het mag dan misschien een cliché zijn, het is een waarheid als een koe als een vrouw zegt dat ze blij is met een attentie: een ruiker bloemen, een favoriete parfum, dat ene waar ze al zo lang over spreekt, die wishlist schrappen,... en ga zo maar voort. Of je kan gewoon met z'n twee lekker uit eten. Of je kookt samen en geniet van een tête-à-tête! Als dat niet romantisch is!

Geniet van jullie Liefdesdag!

Zoals we wel weet hou ik enorm van quotes. Dus enkele liefdesquotes staan hier wel op hun plaats!
Ben je klaar voor een overload? Ik kon niet kiezen. Nee, ik wou niet kiezen, vond ze allemaal mooi.


 even herlezen?


 een schoontje hé deze

ook eens denken aan holebi's : iedereen houdt wel van iemand, of je nu beide man of beid vrouw bent, dat maakt niet uit. zolang je maar van iemand houdt en vice versa

voor degene die misschien een liefde zijn verloren of een einde hebben gemaakt aan hun relatie: 
geef niet op, er komt iets nieuws op je pad... believe in love!  and i love you, my sweetest readers, too :-)


with love
xoxo


Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!4 opmerkingen:

  1. Mooie quotes! Zelf ben ik niet zo into V-day ;-) sla hem dit jaar helemaal over, ook op mijn blog, maar kan hier toch wel van genieten. Fijne V-day meid!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wij ook niet zo hoor, geen cadeautjes en niets extra lief :) ik was zelfs alleen op V-night.BF ging voetbal kijken :-))

      Verwijderen