vrijdag 13 september 2013

Shoplog #beauty #make up

Voor Radio Modern (ik ben er Modernette in het beautysalon) volgden we een retro-workshop bij Make up Forever in Brussel. Make Up Forever heeft 2 shops in Brussel (Antwerp is coming) en staat bekend voor zijn sterke waterproof make-upproducten. Er worden ook workshops gegeven, er is een academie aan verbonden waarbij de meisjes omgestoomd worden tot make-up artists (mua).

Als make-up-lover (of zeg maar addict) kon ik het niet laten om ook eens te shop binnen te stappen! Net voor ik de trein terug nam, kocht ik nog 2 leuke spulletjes: eentje dat ik echt nodig had, eentje dat ik heel graag wou in mijn collectie blushes. De laatste tijd heb ik het enorm voor blushes. Ik heb zo van die periodes dat ik wil experimenteren met oogpotloden, mascara's wil uittesten, en nu zijn het blushes. Rode, oranje, roze of bruine tinten, al dan niet glanzend: ze passeren allemaal de revue!

Vooral koraalrood en perzik zijn mijn favoriete kleuren! Niet omdat ze trendgevoelig zijn, maar omdat ik vind dat ze mooi staan bij veel types én het geeft je een mooie levendig blos op je wangen. Wie wil er nu niet fris en gezond uitzien?

Ik kocht sculpting blush nr. 20, een oranje tint, licht glanzende poederblush. Daarnaast kocht ik nog een klein flesje aqua seal!


Dit is een liquide product (lijkt wel water), let's call it magic water :-) Nee, toveren doe je er niet mee... Maar je zorgt er wel voor dat je make-up WATERPROOF is. Ideaal voor de vele (huilende) bruidjes die op mijn make-upstoel zitten (en hun mama's, zussen,...) Ideaal voor in het zwembad, als je graag toch een beetje gemaquilleerd bent.

Ik heb het nog niet getest, maar zal daar snel iets aan doen!

Ken jij het merk? Wat heb jij er al van gekocht? Wat vind je van mijn aankopen?

Soon the pics of the look!

with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

2 opmerkingen:

  1. De Aqua Seal heb ik ook en is inderdaad geweldig! Die blush ziet er prachtig uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen