dinsdag 24 september 2013

Make Up Forever #workshop #radio modern

Hier kan je lezen wat ik kocht na een workshop bij Make Up Forever in Brussel. Ik was daar ook niet zomaar. Je weet ondertussen wel al (als je me al een beetje volgt of kent), dat ik vaak werk voor Radio Modern als Modernette in het Beauty Salon. Daar worden vrouwen omgetoverd tot rasechte '50s ladies! Het haar en de make up wordt verzorgd zoals het hoort volgens de trends van fifties. Denk maar aan ons Marilyn Monroe. Zij is het boegbeeld ervan. Meer lees je op hun site, right here.

Make up Forever is een make-upmerk waarmee we samen werken. Zij zorgen voor een setje producten die wij gebruiken tijdens de shiften van een Radio Modern-avondje. Make Up Forever heeft ook een Academy, een webshop, en dus zeker ook kwalitatieve producten. Dames zullen ook de mogelijkheid hebben om een pakketje te bestellen bij Make Up Forever, gelinkt naar Radio Modern. Zo is de circel rond: wij maken reclame voor hun en zij voor ons. Goeie deal, toch? 

We mochten dus langs gaan om de producten te bekijken en kregen een make up look te zien. Het model kreeg 2 verschillende oog-looks. De een met iets meer glitter en een duidelijke eyeliner dan de ander. Ik vond het leuk om te zien, leerrijk en zeer mooi resultaat. Ik ben fan! 


Ken je het merk? Ken je Radio Modern al?  Kom dan maar zeker gauw eens af naar een van onze feestjes! Wie weet ben ik ook van de partij!


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook , Instagram and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

 1. oh dat lijkt me leuk om gezien te hebben! ik ben megafan van mufe, hun foundations en concealers = holy grail material

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Make Up For Ever en dan vooral hun wenkbrauwgel en hun waterproof eye-creams! Wat een prachtige ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Die eyeliner is echt prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De MUFE HD foundation staat nog altijd hoog op mn wishlist. En ook de aqua brow gel wil ik zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen