woensdag 3 juli 2013

Spam your blog

Oh gosh, wat heb ik alweer afgezien. Wintergriep gehad, nu 'zomer'griep, of was het nu een voedselvergiftiging?! Mijn maag overhoop en nog een kleine ingreep erbij (niets ernstigs hoor).
Geen mens die het weet wat ik nu weer mankeerde... maar bon, ik ben er terug door, 2 kilo lichter (YAY for that) en nu alle remmen toe (of los? :-p) om dat te behouden!

RELAX, take it easy! Ik ben in verlof (buiten hier en daar nog een klantje uiteraard), maar mijn hoofdberoep zit voor even in de kast! Daarom lijkt het me leuk om andere blogs te lezen, daar iets meer tijd in de steken. Weer mijn eigen blog een boost te geven, want het is nodig. Ik ben even afwezig geweest (veel te druk, te veel hooi op de vork dus!, weinig tijd voor mezelf en de blog) maar daar gaan we weer verandering in brengen.


Dus: spam your blog! Schrijf in een reactie een link naar jouw blog en vertel me waarover je schrijft (om het even!). Ik wil je graag leren kennen en zal dan ook jouw blog volgen. Spread the word and follow me on facebook, twitter and bloglovin.

En nu ga ik naar stad, shoppie shoppie! (wordt vervolgd met de buit-shoplog)


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!



16 opmerkingen:

  1. Volgens mij heb je dat al eens gedaan, maar kijk gerust eens op www.jo-lynn.be ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zeker da :) alles ok met jou? long time ago! hoe stel je het met de nieuwe job? :)

      Verwijderen
  2. Echt balen dat je ziek was :( Hopen dat
    het snel beter gaat! :)

    Mijn blog heet: www.its-dash.com! Ik blog
    voornamelijk over mode, maar ook over beauty,
    lifestyle en leuke events!

    Ik ben je trouwens gaan volgen op GFC.
    Volg je me ook terug? Zou het erg leuk vinden!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik schrijf op http://beautybyjana.wordpress.com/ over mijn grootste interesse "beauty". Verder ben ik ook nog geïnteresseerd in mode en vele andere zaken dus daar schrijf ik ook over! Kom zeker eens langs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd leuk als we de kans krijgen om onze blog te delen met anderen :) en goed dat je terug genezen bent want ziek zijn in de zomer is gewoon niet fijn...

    Mijn blog kan je terugvinden op http://www.beautyreviews.be en gaat vooral over beauty en lifestyle. Af en toe komt er ook een wat persoonlijker artikel voorbij natuurlijk... Kom zeker eens een kijkje nemen en wees niet verlegen om een berichtje na te laten :) Je kan me ook volgen op bloglovin', twitter en facebook. De links staan steeds vermeld bij mijn blogposts.
    Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen op mijn blog!

    Veel liefs
    Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof! Ik ben je gaan volgen via GFC BL en FB. Mijn blog heet Rebels maar Romantisch. Ik schrijf daar over mode, creativiteit en andere dingen die me inspireren. Vaak met een romantische en vintage touch. :) Zou leuk zijn als je een kijkje neemt en me terugvolgt. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. btw kan je niet liken op bloglovin of zo? dan volg ik je makkelijker . ik hou wel van een vleugje vintage :)

      Verwijderen
  6. Wat leuk en fijn dat je weer helemaal beter bent: Mijn blog is een fashion lifestyle blog:) www.wearemixtbloggers.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik volg je :) leuke blog en nieuwe lay-out heb ik ook al gezien :)

    BeantwoordenVerwijderen