zondag 6 mei 2012

FOU D'O

My newest place to be for a dinner! Fou D'O!

Vorig weekend gingen we dubbeldaten en stond een etentje op het programma. Joehoe!
Dat vinden we natuurlijk superleuk als foodies. Ik kan zo genieten van lekker eten.

Ready?! And off we go! Richting Gent... Een stad die mijn hart toch gestolen heeft hoor, dankzij de leuke studentenherinneringen. Het is ook een leuke shopstad en er wonen ondertussen wel enkele vriendinnen. Daarvoor alleen al ga ik graag naar Gent.


Fou D'O is gevestigd aan de Leie: heel romantisch met de haven-allures, de bootjes aan de kant, veel fashionable people, wat sfeerverlichting,... Ik ben ervan overtuigd dat het een superterras is bij zonnig weer. Dus dat ga ik zeker testen! Ik wil zo snel mogelijk terug, want voor mij is het écht een toppertje!

Oh ja, wat ik koos om te eten? Hmm, ik krijg al terug het water in de mond als ik eraan terug denk. De huisapero: een soort rosé cava. Sooo njammie!

Als voorgerecht de carpaccio van rund met ruccola en parmezaanschilfers. Ik zou me er ziek aan eten!!!! Zo lekker en fris en licht!

Als hoofdgerecht koos ik een malse filet pur. Ik bestel dat NOOIT op restaurant uit schrik om mottig vlees op mijn bord te krijgen en ik bestel eigenlijk meestal een visgerecht... Ondanks de Leie aan mijn zijde koos ik toch voor vlees... omdat iets me zei dat het perfect ging zijn en de zin te groot was! Het slaatje erbij was ook om de vingers bij af te likken! Helaas geen toetje (jaja ik ben een zoetebek), want de buik was meer dan vol!

Hup! Richting 'Den Atelier' in Sint-Martens-Latem: een heel gezellige café met veel volk en goeie muziek.  Het was een heel fijne avond.

De volgende keer neem ik mijn fototoestel mee om mijn gerechten vast te leggen op lens!


Ben jij er al geweest? Wat heb jij gekozen van de menukaart?

with style
x


Follow me on TwitterFacebook and/or Bloglovin. Thank you! 

3 opmerkingen:

 1. I think you're doing great job with your blog! Would you like to follow each other on Blogger and/or Bloglovin and Facebook? :)

  -Minna
  Missingsparkles.com

  Blogger
  Bloglovin
  Facebook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. your blog is great too! I follow you on blogger, bloglovin and facebook already now :-)

   Verwijderen