zondag 15 februari 2015

The Lazy Sunday Tag

The Lazy Sunday Tag!
Wel, het is nog es tijd om een tag te doen en ik vond deze wel leuk aangezien zondag wel een van mijn lievelingsdagen zijn. The weekend is over... ja, dat wel. Maar we genieten dan ook meestal ten volle van een leuke zondag met het gezin. Dat is dan ook één van mijn prioriteiten: op zondag werken we niet, in extremis misschien wel eens. Hoofdzakelijk is dat een family-day!


Vroege vogel of lui uitslapen?
 Op zondag wordt wel es uitgeslapen of we zijn op zijn minst lui. Dat is dan zetelhangen, tv kijken, spelletjes spelen met de kinderen, es gaan wandelen, bij vrienden in de zetel hangen,...

Haar opgestoken of lekker los?
Vers gewassen? Dan los.
Kan het wassen nog wachten tot morgen? Haar opgestoken.

Pyjama, onesie, trainingspak of alledaagse kleding?
Een onesie heb ik niet, dan zit je half naakt op toilet en in de winter is dat te koud. Een trainingspak (het woord alleen al) heb ik zeker niet! Ik draag gewone kledij, casual. Een homesuit wil ik wel. Klinkt hipper, sexier en is ook cosy en gemakkelijk. Dus wishlisted.

Make-uploos of perfecte make-up?
 Altijd make-up, maar niet de hele reutemeteut.Momentje voor jezelf of druk programma?
Meestal uitgebreid ontbijten: koeken of een lekker pistoletje van de bakker. Of een brunch kan ook natuurlijk. Momentje voor het gezin: dat kan druk zijn, maar zeker ook heel erg relaxed. we hebben al een drukke week, ons lichaam moet ook es rusten. De kinderen houden ook van es thuis te zijn.
Sowieso wordt ook gewassen, opgeruimd en gestofzuigd. Maar nooit de grote schoonmaak.

Boek lezen, film kijken, YouTube kanalen afstruinen of de hele dag hangen op bed?
 Film kijken: check, zetel hangen: check, bloggen, lezen, chatten en consoorten: check!Bellen, Facebooken, Whatsappen of Twitteren met vriendinnen?
zoiets, maar soms is het ook es de IPhone aan de kant, uit, boven leggen en ik beneden. Dat helpt al eens.

Uitgebreid avondeten of fastfood?
 Aangezien we uitgebreid ontbijten/brunchen eten wij meestal op zondagavond niet echt veel meer.


Hoe ziet jouw ideale zondag er uit
Relaxen en genieten van kleine dingen: gezellig thuis, aan zee, iets gaan drinken, wat wandelen, shopje, ...Vroeg of laat naar bed?
Altijd veel te laat naar bed . Vaak goeie voornemens om es vroeger te gaan slapen, maar vind altijd wel nog iets uit ;-)

Neem gerust de tag over! Ik had hem gelezen bij Eefje van Beautyblog en vond hem wel leuk om dat ik steeds vaker een zondagsmens ben.
with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!1 opmerking:

  1. Zondag Josdag :) Bij mij is het meestal een boswandeling en nadien de zetel in met Netflix of een goed boek en een wijntje.

    BeantwoordenVerwijderen