zaterdag 16 augustus 2014

Topvakantie!

Plan: geen reis, maar wat huis opknappen. Realiteit: wel reis, en huis opknappen. Wat een vakantie! Ongetwijfeld een van de leukste ooit! Heel gevarieerd, heel afwisselend, leuk en genoten! Vooral veel genoten: van veel lekkers (oeps!), veel eten en drinken, veel feestjes, veel tripjes, vanalles!

Misschien lukt het met wat fotocollages om sfeer te creëren en begrijp je direct wat ik bedoel. Eens een dag naar Plopsaland, paar keer naar zee, drie dagen wellness met de kids naar Nederland waar het supermooi weer was (je moet dus geen 1100 km rijden om mooi weer te hebben), weekend Barcelona met de girls. Ann-Sophie is 30 geworden en trakteerde ons op een weekendje met 4 ladies. zalig! Ik heb er zo van genoten... maar er kwam nog een verrassing... Soon more info about this!!

 Donderdagavond: apero bij Ann-Sophie thuis, we bleven daar ook slapen, want we moesten het vliegtuig op om 6.25u. Euh? Ja, een nachtje van drie uurtjes ;-)
 fasten your seatbelts please! 

 first breakfast at bar lobo

 suite :-p 


mmmmm


 Day 1: om half 6 's avonds nog lekker bakken aan het strand.


me - Sofie (aka Ms Aprilfish) - Ann-Sophie the birthdaygirl - Miranda: btw dit zijn mijn mua-friends. Meiden die ik leerde kennen tijdens mijn cursus visagie. Sofie is blogster en woont in Kortrijk. Ann-Sophie heeft een eigen zaak en woont in Deinze met haar dochter Nanou. Miranda is visagiste/schoonheidsspecialiste en woont in St-Amandsberg met haar man Ringo en dochter Jolien.
 heaven! een smaakbommetje in mijn mond! Zoooo lekker! Thanks Sofie for the tip! Ik at er mozzarella met ruccola. Heel simpel maar de mozzarella was zo romig en de sla perfect bereid met een zalige dressing (azijngetint!) maar zoooooo lekker! Luzia is gelegen in een zijstraatje van La Rambla, een echte aanrader!!

First night out: Op dakterras van hotel W: duur en niet echt the kind of people die we verwacht 
hadden, dus snel huiswaarts gekeerd. Bijna 24u wakker, dus ons bedje was een geschenk :-)
Bedtijd! 

 Geslapen tot 11u, dus ontbijt? Nope! Lekker uit brunchen dus :-) Ook zeer lekker! Gezond eten deed deugd. Dag 2: shopppppeeeeeuuuuuh!! Ja, vier dames op stap in BCN.... wat had je gedacht? :-) Let's do Sex in the City :-)


 van shoppen krijg je dorst ;-)

Dé mooiste winkel was écht wel de allernieuwste van Twin-Set. Niet enkel omwille van de kledij (dat ook uiteraard, maar de winkel is ook echt heel erg mooi! 

Ik paste dit kleedje in leder maar de portemonnee wil niet mee ;-) Het ensemble was beetje teveel. Maar no worries, ik vond al een gelijkaardig en even leuk kleedje. Dat vind ik helemaal niet erg. Een foto en wat show en ik ben content ;-)

 Beetje Gaudi spotten langs de winkelstraat

Dat werd shoppen tot het allerlaatste moment: shop till you drop! Om 22u gingen we uit eten op het dakterras van Attic, een restaurant op La Rambla. Heel gezellig getafeld daar :-) En nog es geklonken met een goeie Bollinger op Anso haar 30e verjaardag!


 
 Daarna nog wat gedronken op ons terras en nog niet uitgebabbeld. Dan toch maar gaan slapen, want zondag was de laatste dag en nog een lange actieve dag voor de boeg.

Dag 3: tripje met de Vespa.  broem broem! 


Stoppen om te eten, culturele stops en om de beentjes te strekken. Wat een fun! zalig! De dag afgesloten aan de kust, another cocktail at the beach en nog wat tapas. La Sagrada Familia


 what a view! 


 ons zot konijn :-p

 patatas bravas... elke dag! :-)

 mojitoThanks my ladies for a great weekend! It was a blast! kissie kiss xxx4 opmerkingen:

 1. Ik ga in oktober ! Barcelona is echt een fijne stad he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh je moet echt naar Luzia gaan, en ook naar Bosco. Soon more info :-) Zeer lekker om te eten én gezellig om te zitten. oh ja en een lege valies , want zara is goedkoper hé :-) En Primark, en bershka, en so much moren hihi

   Verwijderen
 2. Ik wil als sinds vorig jaar naar Barcelona, maar het komt er niet van. Nu heb ik uiteraard nog meer zin om te gaan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik moet er ook eens naartoe! Benieuwd naar het vervolg, want lijkt me wel leuk noah ook mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen