zondag 24 augustus 2014

Mannen met baarden #trendy

Het klinkt misschien heel gek, maar tijdens het lopen rond Brugge, langs de mooie Vesten, kom ik vaak dezelfde mensen tegen. Grappig eigenlijk, want ik ga niet altijd op hetzelfde tijdstip lopen. Wat me bij sommige mannen (ja, sorry, ja ik moet nu wel toegeven dat ik naar andere mannen kijk) dus wel opvalt, is dat ze vaak baarden hebben. Geen stoppelbaardje (i like it that way!), maar een ferme baard van enkele weken (denk ik). Ja, want hoe lang doe je over zo'n baard? Dunno!

Ook in commercials, van bv. Scotch and Soda, G-Star, in mannenmode zie je steeds vaker modellen passeren met ferme baarden. Niet dat ik nu sta te springen dat mijn BF met zo'n baard afkomt, maar ik vind het bij sommige mannen ook erg mooi staan. Echt een hippe mannentrend.
Baarden, snorren, zelfs lang haar. Ook op de catwalk gespot! Maar dan wel op de goeie manier en niet Conchita-gewijs ;-)

Wat vind jij?ja... als ik deze man zo zie, zie ik mijn eigen vriend toch misschien wel met een vollere baard.
Es proberen?
Haar rechtop en kort aan de zijkant blijft ook een topper (my man is zo hip!) en dan nog es gecombineerd met een baard. Ewel, ik vind het wel wat hebben! Jah, deze mocht niet ontbreken hé ;-) Oog voor mannelijk schoon van oudere leeftijd. Een man die er mag wezen. Ook grijs is mooi en sexy!

Scotch and Soda-model met lang haar en baard. Daar hou ik minder van, maar het is wel trendy.


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

2 opmerkingen: