dinsdag 19 augustus 2014

Topvakantie Part 2

Plan: Weekendje Barcelona. Op zondagavond huiswaarts. Realiteit: Op zondagavond kwam er bezoek... Wie? Wat? Waar? euh?

En daar lig je dan, nog een laatste plonsje, want het zwembad hadden we nog niet gezien van dichtbij. Even relax en dan huiswaarts. 2 minuten ging ik mij neerleggen op een ligzetel. Ik kijk rechts van me, curieus dat ik ben, benieuwd wie binnen komt. Een knappe bink? Haha.
No... mijn kinderen! En vervolgens mijn BF. (ahja, toch een knapperd!)
WTF! Sorry voor de vuile woorden. Maar het eerste wat ik zei was 'WTF' (nee, nee, niet 'where's the food') Wie had dat nu gedacht? Lijkt inderdaad wel uit een film!

Zomaar eventjes, had meneer de BF het geregeld om met z'n drietjes af te komen, zonder mijn medeweten. Help! Ik krijg gewoon nog 4 extra dagen Barcelona cadeau omdat ik zo'n goed moedertje en (huis)vrouwtje ben. Me happy! Vreugdedansje! En overdonderd. Dat kun je wel zeggen, mijn gedacht! Nu, hij vond dat het ook wel es tijd werd dat hij BCN mocht zien. Want na mijn derde bezoek aan een van de leuke steden uit de wereld zonder hem, wou hij het ook wel es zien. En aangezien we in september 15 jaar samen zijn, een tripje wilden boeken, boekte hij nog 4 dagen bij om dat met ons gezin te vieren. How awesome is that?!

Dus nog meer pics van Barca, my friend!

 ons eerste etentje samen, maar 't was al laat en reizen is vermoeiend ;-) Dag 1: verkenning van de haven, en begin van Le Rambla. Het was een hete dag, de kids vonden stappen niet altijd fijn, wetende dat het hotel een groot zwembad had. Maar ze hebben dat super gedaan. De eerste citytrip met kids was meer dan geslaagd. Je zult wel merken dat we veel gezien en gedaan hebben. En ook zwemmen natuurlijk! De Kathedraal in de binnenstad, lunch in BB: de prikkertjes sparen en aan de hand daarvan betaal je de lunch. Zeer lekkere tapas: aan te raden eethuisje, op Plaza Nova, net naar de kathedraal. Wel even een tip meegeven ondertussen: op terras zitten kost je wel 10 à 15 % meer. De Spaanse Schone met haar waaier
om met tijd en stond wat af te koelen

 my lovely family :  selfie op de Rambla!

Rond 17-18u nog een plonsje en een mini-tanning aan het hotel :-)De kids aten lekker pizza bij Luzia (ik ben er een tweede keer gaan eten (zie hier) omdat ik mijn BF wou laten kennis maken met hun verrukkelijke keuken!
 elk zijn cocktail ;-) Wat lekkere tapas als voorgerecht. een American burger voor mij #yummmm

Dag 2: de stad wat verder verkennen....Le Rambla

   De brug aan de haven, met in de verte hotel W.

 Een fikse wandeling tot aan het strand en strike! 
Ik toch... de kids en hun papa speelden op het strand en in het water 
terwijl ik wat kon slapen en zonnen. #verwend nest ;-)Na een dagje zonnen : foooood! Op de dijk plekjes genoeg om te eten. 
Niet de meest beste places to be, maar best ok.


 love my boys
Dag 3: Bus City Tour: hop on hop off... culturele dag en de kids luisterden flink mee :)
Stopplaats: Park Guell en ondertussen afkoelen met een ijsje.

100 % fruit, in alle geuren en kleuren en smaken vooral ;-)


 's Avonds gingen we uit eten, en vonden Bosco, een leuk en gezellig plekje. Een speeltuintje erbij en heel erg lekker. Enkele zijstraatjes, maar de moeite waard om te gaan!
 Mijn outfit: cosy en toch charmant vrouwelijk in een leren kleedje. Gekocht in Zara in Barcelona. Het is er goedkoper dan bij ons, i love BCN even more now!!! (zara-addicted)

 Dag 4: Bezoek aan Camp Nou, voor de voetballiefhebbers van ons gezin en dan nog even relaxen en zwemmen in de pool. In de tuin van het hotel stond ook een hemelbed en we hadden geluk: free!


 family-selfie at Park Guell het gezondste deel van ons ontbijt, beginnen met vers fruit! 
Bezoek aan het stadion van FCB! Messi

 op de stoeltjes in de tribune: mes que un club Terug naar huis van een zalige reis! Ik heb zo ontzettend veel genoten. Bedankt liefje voor de verrassing en de leuke tijd samen! Love you!

rokje ook van zara, gekocht in Barcelona. 

bye bye Barcelona! See you soon!

Ben jij er al geweest?


3 opmerkingen:

 1. Waauw, wat een superleuke verrassing!! Echt meer dan geslaagd!
  Ik wil er ook wel graag eens heen, leuk om weten dat het met kindjes ook echt te doen is! Toen wij twee jaar geleden naar Marrakech gingen hebben we ook veel bezocht, we deden vooral in de voormiddag een uitstap en in de namiddag zwembad, beetje combineren en dan ging dat prima!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verrassing! Geweldig gevoel moet dat geweest zijn als ze daar ineens bij jou stonden :D
  Prachtige foto's! Je ziet dat je ervan genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Barca is inderdaad een superleuke stad! Echt ongelofelijk dat je vriend en kinderen plots voor je neus stonden! Topvakantie indeed!

  BeantwoordenVerwijderen