woensdag 18 juni 2014

Report of the birthday

Zoals beloofd een verslagje van mijn (onze) verjaardag. voor degene die het nog niet wisten, the BF en ik zijn op dezelfde dag jarig. Net nu ik zo'n verjaarfreak ben... moet ik hem delen. (hihi)
Toch heeft het ook wel iets schattigs, niet. True love, right? :-)

De dag ervoor was mijn kleine mannetje ziek, ik ook... een plaagje zoals we zeggen. Dus ik cancelde de dag... Ik was zo triestig! Ik keek er zo naar uit om met het gezin eens wat quality-time te hebben. Ons leven is altijd hollen en rennen en zo'n dag uit leek me zo ideaal...

De BF sliep wat uit, dus ging ik es naar de bakker (anders doet hij dat elk weekend). We ontbeten thuis en moesten nog enkele boodschappen doen. Tegen de middag kwamen we aan in het zonnige Brugge en besloten om de nieuwe bagelshop es te aanschouwen van dichtbij. We namen ons pakketje mee naar het park en gingen in het gras picknicken.De kids speelden nog wat op het speelpleintje. Relax! Daarna deden we nog een toertje in 't stad met minishopje voor la papa, hij was tenslotte ook jarig en had nog een extra cadeautje te goed. (zomerblazer en short)
Natuurlijk passeerden we Moochie en wie had er zin in een frozen yoghurt? Iedereen natuurlijk maar de oudjes hadden nog maar net een huge bagel binnen (btw heel erg lekker maar wel duur vind ik voor een pistolet met een gat in :-p

Dan maar richting huiswaarts voor een bbq'tje, maar het werd een korte bbq binnenshuis, want de weergoden beslisten er anders over. Remember de huge hagelbollen?
Dat deerde ons niet, nog een filmpje met een glaasje rode wijn en onze mooie dag was perfect.
BF happy, kids happy, ik dus ook happy :-)Hoe vier jij graag je verjaardag?


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

 1. Zo heb je er toch nog een leuke dag van gemaakt, aan de foto's te zien. Je hebt 2 prachtige kindjes, goeie genen zeker ;-).

  Op mijn verjaardag neem ik meestal een dagje vakantie. Dan is het genieten, beetje shoppen, lekker eten... En vooral relaxen.

  Cindy x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zag er leuk en gezellig uit!!! Family-time kan echt wel een deugd doen!! Hier nog enkele dagen tot my birthday ;)

  BeantwoordenVerwijderen