zondag 1 juni 2014

And the winner is.... #give away

Twee keuzes... en laat keuzes maken nu niet mijn beste kant zijn. Ofwel kies ik iemand met random.org ofwel kies ik iemand die een leuke comment schreef die me het meeste raakte. Gevoelsmens zijnde koos ik voor het tweede. Niemand hoeft dus te zeggen dat het niet eerlijk was. Mijn gevoel volgen dat leidt meestal tot de juiste keuzes. En andere lezers kunnen misschien zeggen dat dat niet eerlijk is, maar doen alsof ze wint met random.org... dat zou pas oneerlijk zijn. Niet? ;-)

Ik heb gewoon gekozen voor iemand waarvan ik vind die de liefste comment heeft geschreven (een comment die bleef hangen in mijn hoofd), iemand die het verdient, iemand die nog niet lang in mijn leven is en waarvan ik vind dat ze ontzettend leuk is en mij al ontzettend heeft gesteund in een aantal zaken de laatste tijd. Ze is ook blogster (lippylash) en gaat voor enige tijd studeren in het buitenland. LA! Ik ga haar missen!

Dus ze kan nu altijd aan mij denken, want ja, Natasha... you won the bomber! :-))

Proficiat meid! Geniet ervan!
De bomberjacket wordt zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

 1. Zalig, now gimme outfit posts like twinsies :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeaaaaaaaaahhhhhh!!!!!!!! Ik ben super happy!!!! Dank u Jemke :) Ik zal zeker en vast aan je denken. Maar niet alleen als ik de bomber aan heb hoor ;)
  dank u!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Natasja met de leuke bomber :-)

  Cindy x

  BeantwoordenVerwijderen