dinsdag 15 oktober 2013

Kids fashion #ss13

And there we go again.. Lang geleden dat er nog eens een postje verscheen over de kids en hun outfit. Ze poseren niet altijd graag, maar vandaag hadden ze er zin in! Er is ook niet altijd tijd om het deftig te doen, dus we doen ons best om toch leuke foto's te maken.

Vorig jaar voor Kerst kocht ik voor haar een kleedje: zwart met kant, uit de collectie van Alice Temperly van JBC. Het is nu wat aan de korte kant, maar met een strakke legging of hippen kousenbroek lukt dat nog wel. Haar laarzen zijn van JBC. Ik geef niet veel geld uit aan de duurste schoenen, want ze is echt een schoenenvreetster...The little one draagt een skinny jeans van Rockefella, een megastoer merk voor jongens. Een hemdje van CKS en een blazerjasje kocht ik vorig jaar in de solden in de Zara. Het is een grijs exemplaar, ideaal voor de herfst nu. Zijn nieuwe laarsjes zijn van Stones and Bones.


Wat vind je ervan? Heb jij ook al nieuwe laarzen gekocht?


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook , Instagram and Bloglovin. Thank you!

5 opmerkingen:

 1. Super leuk de kids!!! Echt top. Ik heb gisteren winterlaarzen gekocht :) Goed op tijd aangezien ik brede kuiten heb en mijn goesting altijd weg is als ik te lang wacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi aangekleed ! Ik heb mij ook al nieuwe laarzen gekocht, love them !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awww wat een plaatjes! Schattig het kanten jurkje en de laarsjes zijn prachtig. Ik weet helemaal wat je bedoelt met schoenenvreters. Ik heb er hier nog zo eentje rondlopen ;-) Je zoontje ziet er ook schattig uit met zijn blazertje dat wordt een echte hartenbreker straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook mijn favorieten, JBC, Zara en Cks hebben zo vaak leuke dingen! Rockefella ken ik niet, eens opzoeken ...

  BeantwoordenVerwijderen