zondag 13 oktober 2013

Emo Wishlist

Al vaak heb een wishlist gemaakt met de dingen des levens die ik graag zou hebben: materieel spul: beautystuff, fashiongedoe, musthaves for me. En ja met een beetje geld lukt dat wel. Maar een mens heeft ook dromen en die maak je wel eens waar.


Niet alles lukt met geld, of toch niet met het geld dat je niet hebt. Maar daar wil ik het nu niet over hebben, da's een heel andere zaak (my dreams...) En ik wil het ook niet hebben over de materiële dinges die ik wil. Daar maak ik wel nog eens een ander postje over, want er is al serieus geskipt in die lijst! Klinkt allemaal wat oppervlakkig, i know... maar laat een vrouw maar af en toe eens dromen.

Nu wil ik het graag hebben over iets... over soort van iemand die wij (my kids and me) missen in ons leven. De papa moet nog een beetje overtuigd worden. Ik begrijp zijn motivatie, ik volg hem daarin wel. En toch... de emoties nemen de kop op. Soms moet een mens eens zijn hart volgen. Als kind had ik al eentje (of meerdere zelfs, maar ze liepen weg of werden helaas overreden want toen woonde ik niet ver van een autosnelweg) en nu willen we heel graag weer eentje... Over wat heb ik het nu eigenlijk... ja, een lief klein kitty-katje.

Mijn zus zal niet zo blij zijn, want ze is niet zo tuk op katten. Wij verlangen enorm naar een poes die bij ons past, een poes die lief is en knuffelt. Een speelse en toch neem-me-dicht-kitty.

 pluh-ease?


Heb jij huisdieren? Jullie mogen alvast meedenken aan een leuke naam. 
Thinkerbell en Chanel zijn hier al de revue gepasseerd. SHOOT :-)

with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook , Instagram and Bloglovin. Thank you!8 opmerkingen:

 1. Oooh leuk ! Ik wil ook zoooo graag een kat maar mijn vriend wil niet want hij is "zogezegd" allergisch. Ik zou zo ene willen à la die van Serena, britse korthaar in black golden shaded. En ik noem hem Maurice !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. amai, jij weet goed wat je wil :-) ik liefst een tijgerkatje die megaknuffelt :)
   dat excuus heb ik hier nog niet gehoord hihi, maar ook geen fan in huis.. :((( snif snif

   Verwijderen
 2. Ik ben een grote katten-fan echt coolste dieren ooit :D ik heb al een pikzwarte en als ik en mijn vriend verhuizen krijg ik er nog eentje :) naam heb ik ook alvast: Bijoux :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah een poesje wat lief! gewoon blijven zagen, dat heeft bij ons ook gewerkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is bij je ouders? bij mijn ouders kreegi k dat ook , het is mijn man die er niet zo'n zin in heeft, schrik dat er dingen kapot zouden gaan... kan hem wel volgen hoor daarin. maar toch, deze is toch uberschattig!

   Verwijderen
 4. Neem dan inderdaad een britse korthaar , die zijn heel aanhankelijk en supermooi en daar heb je echt veel plezier van ! Ze zijn niet goedkoop maar worth every penny, als je dat tenminste van een kat kan zeggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh als hij die laatste foto ziet kan hij niet anders dan toegeven.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hmm dat hoopte ik ook... maar 't visje bijt niet :((( snif snif snif

   Verwijderen