dinsdag 22 oktober 2013

foodie #healthy food

Ik had nu wel eens zin om iets mee te delen dat met eten heeft te maken. Ik hou van lekker eten. Liefst zo gezond mogelijk, maar ik ben een immense zoetebek. Daarom sport ik ook 3u per week (zou eigenlijk meer willen sporten!) zodat ik kan eten wat ik wil. Ik zou geen vrouw zijn, moest ik eerlijk toegeven dat er wel hier en daar een kilo af mag... En ja, toch wel, voor mij althans.

Daarom kochten we ook het kookboek van Pascale Naessens en nu wil ik ze allemaal. Ik ben wel mee in haar ideeën over voeding. Ik zou me er graag nog meer in verdiepen, meer tijd voor willen vrijmaken om lekker en gezond te koken voor mijn gezin.

Het tomatenslaatje is een handig receptje, heel simpel en zoooo heerlijk. Ik noem het salsa in mijn mond. Het is zalig goed! Het is ideaal voor de zomer, lekker bij bbq,... Toch, ik zou het elke dag kunnen eten! Maar een mens moet variëren, zeker?

Hier zie, het water loopt u in de mond, nietwaar?


 het boek Puur Genieten #pascale naessens

dit is de opzet :-)

 dit heb je nodig (en nog een rode ui ook eigenlijk)
rijpe tomaten, kerstomaten, halfzongedroogde tomaten


 alles mengen en kneden met de vingers : 
het sap dat daar uitvloeit is heaven!

  nog een slaatje bij / veldsla met rode biet en rest van de uinog wat puree en garnaaltjes en dan krijg je dit :-) O.V.E.R.H.E.E.R.L.I.J.K!!Kook jij graag?

with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook , Instagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

  1. hmm hier krijg ik honger van, ik ben gek op tomaten, beste eten ooit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er lekker uit! Wij koken de laatste tijd heel veel van Jamie Oliver 15 minute meals. Met verse ingrediënten die echt een smaakexplosie geven.. en ook niet zo bewerkelijk.. 15 minuten lukt vaak niet maar binnen 30 min staat er echt een heerlijk gerecht op tafel, dus ja ik kook ook graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ga ik dit weekend eens maken :-) ! Ik kook wel graag maar het ontbreekt mij vaak aan tijd en goesting om naar de winkel te gaan om ingrediënten ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen