donderdag 6 juni 2013

Goodiebag #review

Gisteren schreef ik over mijn date met Petra. Ze gaf me voor onze eerste ontmoeting een cadeautje. Lief hé, maar zo is Petra wel! Ontzettend lief, bedankt meid! Ze maakte een goodiebag voor me met make-up en girly stuff. En omdat het morgen mijn verjaardag is, vond ik het extra leuk om een geschenkje te krijgen. Ook benieuwd wat er in zat?


rode lippenstift van NYC - blush van POP beauty - nagellakjes van Rimmel - make-updoekjes om te reinigen, reinigingsmelk en een hydraterende crème (masker)

Even testen!

Toen ik dit doosje opende, begonnen mijn ogen te blinken van blijdschap! Roze! Check! Blingbling! Check! variatie! Check! Voor mij dus een topper en zie die swatch! Dat ziet er toch niet slecht uit. Zeg maar goed! Morgen gaat die op mijn wangen!


 rode lippenstift van NYC


Bij de swatch (op mijn arm) merkte ik direct dat het een goeie kwaliteit is. Ik was er ook direct weg van! Het smeert goed uit, blijft lang, ruikt lekker zelfs en ik vind het de perfecte kleur rood! Nog een toppertje! Ik had er nog geen van in mijn stash, dus many thanks! Ik vind hem zeer mooi en supergoed!


on the lips

nailpolish Rimmel

Ook hier had ik nog geen lakjes van Rimmel in mijn bezit. Ik spreek niet enkel voor mezelf, ook mijn dochter is blij met de nieuwe kleurtjes. ik zou het blauw niet zelf gekocht hebben. Nu ben ik wel blij dat ik het heb, zal zeker eens van pas komen bij een outfit. Wordt beslist vervolgd!
Ondertussen hangt de oranje kleur op de teennageltjes. Ik vind de kwast breed en stevig. Het smeert ook vlotjes uit en de kleur is eigenlijk al bij een eerste laagje goed dekkend. HEt droogt bovendien ook snel én het versterkt te nagel.

Nogmaals bedankt! Ik zal er zoveel plezier aan beleven!


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


4 opmerkingen:

  1. De blush is pretteh! Leuk, zo"n cadeautje :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat ontzettend lief! hele mooie goodiebag heeft ze samengesteld

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie goodies! Petra is zo'n lieve meid.

    BeantwoordenVerwijderen