woensdag 5 juni 2013

A date with Petra #sprinkles on a cupcake

Al een hele tijd terug kwam het al eens ter sprake, Petra (blogster van Sprinkles on a cupcake: een blog over beauty and food) en ik hadden zin om elkaar te ontmoeten. Haha, het klinkt precies als een internetdate :) Zo gezegd, zo gepland! We hadden een datum geprikt en zouden Gent onder de loep nemen. Petra liet me enkele spotjes zien die ik nog niet ontdekt had.
Toen we elkaar voor het eerst in het 'echt' zagen, voelde ik direct dat het goed zat. Maar dat merkte ik al bij reacties, interesses,... die we naar elkaar stuurden op onze blogs. De klik was er. En we hadden een superfijne dag! Ik moest helaas iets vroeger weg, maar de uren die we samen hadden, gingen als een speer vooruit! De tijd vloog!


We spraken af aan De Kouter en gingen eerst een 'koffietje' drinken. Beiden drinken geen koffie, dus het werd een warme chocomelk voor Petra en voor mij een groene thee met jasmijn (addicted!) in Pain Quotidien. We gingen dan naar Supertrash, Movies,... de hele straat stond in ware braderie-stijl :)

Daarna liepen we verder richting Korenmarkt. In de Hema kocht ik een kwastenreiniger omdat ik er al veel reviews over gelezen had en wou het zelf ook graag testen.
Petra leidde me dan richting BEAUTYQUEEN, hét leukste winkeltje in Gent voor wie houdt van make-up, nagellakjes (buiten MAC ook natuurlijk!) We werden supervriendelijk onthaald en konden wel blijven kijken naar kindjes in een candyshop! Ook Lush stond op ons lijstje!
Ik was aangenaam verrast! (postje daarover volgt nog)

En dan.... time for some food! JULIE'S HOUSE! oooh, daar wou ik al zo lang heen! En zo leuk!
Een klein winkeltje waar je gezellig iets kan eten en drinken. Een toonbank vol taart, cake, brownies en cupcakes. OOOOH! IK. KAN. NIET. KIEZEN! Dan toch maar mijn eerste gedacht...
Nee, geen chocolade... Gek hé! Ik stond versteld van mijzelf! haha
Ik koos de cuberdoncupcake. Ik zou hem sparen voor mijn BF, maar hij overleefde het niet. Sorry my love! Mijn suikergehalte stond een beetje laag :-p


Daarna gingen we lunchen in Le Jardin Bohémien en aten een pannini met kip en een slaatje. Superlekker! Langs de Veldstraat terug richting De Kouter om richting huiswaarts te rijden, stopten we toch even in enkele shops zoals Rituals, Pieces,....


Petra, bedankt! Ook voor de goodiebag :)

Zo, dat was onze dag en ik vond het superfijn! Zeker voor herhaling vatbaar. Wie wil de volgende keer mee?

Sorry, voor de vele tekst, maar ik wou echt graag verslag uitbrengen :)

with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

10 opmerkingen:

 1. Ohhh wat een leuk verslag! Jullie zien er stralend uit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, superleuk!! Ik vond het een heel fijn dagje, leuk je eindelijk ontmoet te hebben!! Doen we zeker opnieuw!! xx Oh, en graag gedaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tof zeg :-) ik wil wel eens mee hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben!! Ik heb petra ook vorig jaar ontmoet in gent en het voelde ook alsof ik haar al zo lang kende en we jaren vriendinnen waren. Wij moeten ook nog eens meeten, misschien eens met zijn 3en ;-)

  Bisous de serignan plage!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gent is leuk :-)!
  Ik studeer er en woon er eigenlijk ook niet ver van maar le jardin bohémien kende ik nog niet. Heb het meteen opgeschreven op mijn to do lijstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er supergezellig uit! Ik wil ook wel een keer mee op stap :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2 toffe dames met elk nen toffe blog !! Leuk verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk! Ik werk in Gent.. dus ik ken al die adresjes :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah wat leuk! ik wil wel het derde wiel aan de fiets worden bij het volgende uitstapje :D kwestie van mezelf even lekker uit te nodigen

  BeantwoordenVerwijderen