dinsdag 26 maart 2013

Supertrash #Gent

Supertrash, het is een van mijn favoriete merken (voor vrouwen én voor meisjes!), al moet ik eerlijk zijn dat ik er nog niets van heb (mijn dochter wel). 
Ik vind de collecties altijd mooi, maar heb er nog niets van gekocht. En de reden daarvoor is, is dat de shop in Antwerpen is... I love Antwerp, ja hoor, maar ik geraak daar nu ook niet vaak
(ok, het is de wereld niet om er naartoe te rijden, maar tijd ontbreekt!). 

GOED nieuws, er is nu een shop in Gent! Dat is voor mij toch haalbaarder dan Antwerpen. Dus vanaf ik een dag vrij heb (euh?), helemaal alleen, zonder kids, ... dan ga ik er heen! Vriendinnen mogen mee!

Ik heb eens op de webshop gepiept. Ik hoor je nu denken, je kan toch online bestellen? Wel ja, inderdaad! Toch ben ik een shopper in reallife, ik bedoel, ik hou het graag eens vast. Ik pas het graag eens. Indien ik mijn maat weet of het is aan een karig prijsje, durf ik er mij wel aan wagen.

Deze week laarzen gekocht, online, omdat ze die nu niet in de winkel hebben. Ah ja, nee hé, het is zomercollectie en ik heb winterlaarzen gekocht. :s Hoe zou dat komen?
Vanaf ze geleverd zijn thuis, (ik verwacht ze morgen, vreugdedansje), dan zet ik ze op de blog!

Maaaaar de lente komt eraan! Kleur en blote armen en benen! Blote voeten en bruin velletje!

 ook de collectie voor kleine meisjes is om bij te smelten!


ik ben verzot op jumpsuits!


 deze wil ik!!!! op mijn lijf geschreven (gemaakt!)

leuk handtasje! love the shoes! zie die broek! only love! what a brand!

Ken jij het merk? Heb jij er al iets van gekocht? Er zijn nog dingen die ik wil, maar die zal ik tonen als ik ze gekocht heb :-p


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


1 opmerking:

  1. That kleedje voor de kids wil ik in mijn maat!! :D die jumpsuit had ik ook al op het oog ;)

    BeantwoordenVerwijderen