woensdag 6 maart 2013

Shoplog #MAC

Wat doe je met 40 euro in bons van MAC: zot worden! Nee, shoppen én een beetje zot worden als je er binnen bent. Nu, ik was eigenlijk goed voorbereid. Ik wist wat ik wou (lees: nodig had): een nieuw penseel en de painterly paintpot. Ik had nog wat centjes over en mijn make-upremover was op, dus kocht ik een nieuwe.


Het penseel (nr 195) zal ik gebruiken vooral voor de oogleden met mijn painterly aan te brengen, of om te camoufleren. Ik had eentje die wat groter was, maar met deze kan ik beter in kleinere hoekjes en kantjes als dat nodig is. Ik heb nog een kleiner van model, dus ik heb nu 3 groottes. Ik had het gevoel dat ik deze nog miste, dus die moest er nog bij in mijn (eigenlijk nog kleine) collectie. Penselen, het is eigenlijk iets dat je nooit te weinig hebt als visagiste!


De painterly paintpot (19,90 euro). Voor de leken onder jullie: de paintpot gebruik je als basis op je oogleden zodat je oogschaduw beter blijft zitten én de kleur nog beter uitkomt. Iets intenser is zeg maar. Ik heb de zwarte die ik altijd gebruik bij smokey eyes. En nu heb ik eindelijk (!) de painterly die je best ook beetje kan gebruiken als camouflage vind ik, want ze heeft een huidskleurtint. Dus ideaal als basis voor elke oogmake-up. revieuw volgt want hij is nog niet gebruikt. Onaangeroerd voor de foto's en dan in de kit voor de daily make-up!!De make-up remover: voor oogmake-up. Nu heb ik de roze (eyes and lips en op basis van olie) en de paarse (oogmake-up en heel zacht, niet op basis van olie) Staat zo mooi te blinken op mijn wastafel :-)


Wat vind je van mijn aankopen? Braaf, maar wel doeltreffend, right?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

9 opmerkingen:

 1. Goed geshopt! Geen onnodige uitspatting, maar degelijke basics :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Painterly is erg fijn. Ik gebruik die soms ook gewoon voor een basic nude look

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd braaf maar doeltreffend ! Als je weet waarvoor je binnen gaat, ben je tenminste niet volledig blut als je terug buiten komt ;-). Happens to me all the time !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat kwastje ziet er handig uit! Painterly is mijn go to paint pot, het is voor mij een ideale basiskleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Painterly Paint Pot zal je je zeker niet beklagen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt zeker mooie producten gekocht, Painterly moet ik binnekort ook gaan kopen! Echt een fijne basis! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amai, jezelf professioneel beheerst :-D
  Ik heb de painterly ook, love it! Wil de oogmake-upremover ook nog testen.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt je goed ingehouden :) Dat penseel is erg fijn, werkt makkelijk! Zelf ben ik niet zo van de paintpots maar degene die je uitkoos is ideaal qua basiskleur!

  BeantwoordenVerwijderen