dinsdag 31 juli 2012

Tomorrowland 2012!

Zondag ben ik naar Tomorrowland geweest. Ik had er al eens over geschreven en ging voor de jumpsuitlook... Hmm omdat dat toch niet zo evident is om naar toilet te gaan (lees: heel het boeltje moet dan allemaal uit en in vieze wc's is dat niet altijd aangeraden) én omdat het stralende zonnetje mee was, koos ik toch voor de short way: een shortje in jeans met een Indiantopje :-)
Om de outfit af te maken veel armparty (ja, ik ging naar een party toch?) en een haarlint in de haren met een schuine staart (goh, dat haar mag nu wel beginnen groeien hoor! ik wil eens een lange staart!)

This was the look of the festivalday :-)


I was wearing: jeansshort Zara * Indian topje Zara * bikini Esprit * sneakers Sasha
armparty rosé and armparty Black (2 armen dus 2 party's) * black hairdo * earrings Fiva 


Bon, klaar voor wat foto's van een onvergetelijke dag?

 David Guetta - put on some lights at night
main stage: AfroJack was awesome!  

Me at the mainstage! what a decor!!! 
- ingangtickets - met Sofie aka MsAprilFish - hearts - 
fuck the rain - dancing/phoning/picstaking 

 Sofie * me * Ann-Sophie * Tine * Cindy

me and BF * luchtbelletjes vangen * at the Samsungstand with our free sunglasses * kebab mmm


great view :-)) #mehappy in Indian style!

AfroJack * David Guetta * 4 girls watching the DJ's

 flags all over the world * me and an American hat for one minute

Radio Modern-collega's aan het werk (wil ik ook volgend jaar doen ! ;-) *
Sofie and me tired but hugging *
neon is a trend? ;-)

Hopelijk vind je de overload aan foto's niet erg, maar ik wou alles meedelen met jullie. 
Ik vond het alleszins super! En ga volgend jaar terug! Zijn jullie geweest?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!





maandag 30 juli 2012

Tomorrowland

I went to Tomorrowland, a festival known by the whole wide world! This is one of the movies we took. Tomorrow, you can check the pics! And i have a cute Indian dance too, that's for wednesday then.

wooeoehoeoeoew :-))



with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

vrijdag 27 juli 2012

Cupcakes! #fruityandsugar!

Dankzij Twitter gaf Petra mij een tipje om eens fruitige cupcakes te maken met de kids op een druilerige dag vorige week. Dus gingen we naar de supermarkt om boodschappen. De kids zagen het volledig zitten en ik eigenlijk ook. Ik wou wel eens wat anders proberen dan mijn klassieke cakejes.

Het werden gewone vanillecakes met stukjes chocolade, chocoladecakes (met cacoapoeder gemengd in het deeg), vanillecakes met aardbeien en enkele met frambozen. Ik moet eerlijk bekennen dat de aardbeien en frambozen me echt hebben bekoord. Best dat ik flink gesport heb vorige week, dan voelde ik me niet zo schuldig ;-)

Benieuwd hoe ze eruit zagen? Proeven kun je hier helaas niet. Toch te laat, ze zijn allang op!


Wat hebben we nodig? 
- 150 gr suiker (maar ik doe er iets minder in, en dan 2 zakjes vanillesuiker in de plaats erbij)
- 150 gr zelfrijzend bakmeel
- 150 gr boter
- 3 eieren
- stukjes chocolade, fruit (appel, banaan, aardbeien, frambozen,...)

Hoe beginnen we eraan?
We zetten alles klaar wat je nodig hebt, zodat je alles binnen handbereik hebt. (lees: geen geklungel omdat je nog iets vergat)
De suiker en boter samen mixen tot je een crème hebt. De eieren één per één toevoegen en mixen. Het meel ook in deeltjes erbij doen en mixen tot je tot een homogene massa komt. Je deeg is al klaar.
Als je verschillende cakes wil, doe je deeg in verschillende potjes. Voor het fruit: enkele stukjes nemen en pletten en mengen onder het deeg. Nog enkele kwartjes erbij voor nog wat meer smaak en stukjes te proeven in je cake. Spaar nog enkele om je cakeje eventueel achteraf te versieren. Je kan dan ook nog wat slagroom zelf opkloppen zodat je een mooi geheel hebt en wat kleurverschil. Het oog wil ook altijd wel wat ;-)

Wat is het resultaat?
Smullende kids! (en mama's en papa's or some friends!)
Bij dit laatste cupcakeje deed ik er wat zelfopgeklopte slagroom op. Njammie! Tasty!


Ook zin gekregen in een cupcake?

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

donderdag 26 juli 2012

New In! #neontrend

De neontrend is in, daar heb je toch nog niet naast kunnen kijken dacht ik.
Ik hou enorm van pastels, en heb daar dan ook redelijk wat van. Wintertypes zoals ik mogen wel eens wat feller gaan, dus de neontrend past zeker ook bij mij. En van mij mag het af en toe wel eens opvallen ook ;-)

Dan maar eens shophunten naar een neonaccessoire! In de Zara botste ik er al op: ik zag leuke oorringen met skulls (doodskopjes dus), maar ik vond het te duur voor wat het was! Ik vond de ketting eraan niet mooi én te lang en de andere oorring was niet dezelfde. Dat vond ik niet bij mij passen, ik twijfelde teveel dus kocht het niet. Ik wil wel graag zo'n doodskopjes als oorringen, dus wie er vindt, mag het mij laten weten!

This is the result of my last new in!


Do you like it?


with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

woensdag 25 juli 2012

Oorringen: mijn toppertjes

Pff, eigenlijk wel nog een moeilijke opdracht... Toon ik mijn 5 favoriete oorringen of 10? Of allemaal?
Ja, ik heb er veel. In alle kleuren en vormen en groottes. Ik begon met kleine knopjes, in edelmetaal. Dat past met alles, maar voor mij persoonlijk is het te simpel. Ik hou meer van blingbling of grote oorbellen ofwel een paar in een gedurfd kleurtje dat past bij je outfit!

Dus bij deze een deel van mijn verzameling oorbellen. Ik heb ze geteld en heb er 24 paar... Ik geloof dat ik best eens investeer in een juwelenrekje waarop ze allemaal kunnen gehangen worden. Dan geef ik nog eens een blogje met het overzicht van de verzameling.

Het is dus mijn TOP 6 (kon er weer geen 5 kiezen blijkbaar zoals bij de diadeems) geworden die ik deze zomer (ahum zomer?) draag, dus mijn meest zomerse kleurtjes (dan maar zelf voor de zomerfeeling zorgen). De zwartjes zijn voor het najaar (en andere top 5 met donkere kleuren) Al draag ik ze nu ook wel, maar veel minder.

Ik vind ze allemaal heel leuk, ik kan niet zeggen welke mijn nummer 10 of mijn nummer 1 is...  Het is te zien voor welke look ik ga.

Ready? Set! GO! 


#1 taupe-kleurige: mijn eerste lange oorringen én misschien wel mijn nummer 1 ook. Het past op heel veel, omdat het zo nude van kleur is, ze zijn stijlvol en ideaal van lengte!
Ze zijn van Fiva, denk ik. Ik kocht ze bij Lilola-shop in Brugge.

# hartjescake-met-strikje: how cute! Ze kostten 5 euro, Hello?! Dat laat je toch niet liggen?? Ik kocht ze bij Be Angeled in Gent, een private shop. Ik ging es langs tijdens een opendeurweekend. Ze maakt veel juwelen zelf en er ligt een paar dat ik zeker nog wil hebben. Ze zijn wel wat duur, maar zoooo mooi. Dus nog even geduld, misschien voor kerst of zo, want ik vind ze nogal winters.

# roze hartjes met groene strik: op aanvraag laten maken bij Liliepop. Check her facebookpage! Ze heeft zoveel leuks!


#felgele: passen bij mijn gele blazer, in combinatie met fluoroze accessoires of kledij. Volgt nog wel eens een OOTD van. (outfit of the day dus) Ik kocht ze bij Vero Moda, ze zijn dus van het merk Pieces (hell yeah, er komt een winkel van in Brugge #finally!!) en dus niet duur!

# Mijn Laurence Delvallez-roze-hartjes: ik heb ze al van vorig jaar, maar draag ze nog steeds. Zelfs de Nederlandse Prinses Laurentien heeft ze ook! Laurence Delvallez is een Waregemse juwelenontwerpster. Ik kocht ze ook bij Lilola.




Wat vinden jullie van mijn topfavorieten?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

maandag 23 juli 2012

Only You! #YellowOrPurple?

De ONLY YOU-nagellakjes zijn te koop bij Ici Paris XL voor slecht 4,95 euro. Je kunt het ook online bestellen, easy! Dan moet je niet naar de winkel en het wordt bij je thuis geleverd.

Hier 2 kleurtjes, de gele is Bananasplit en de paarse heet ...



Ik heb ook de gele van Cartrice en ben daar heel tevreden over, maar toch vind ik deze gele mooier.
Voor de winter ga ik graag eens meer voor een donker kleurtje. Ik had nog geen paarse tint, dus deze Stormy Monday (hilarisch toch, die namen van nagellakjes altijd?) was zeker welkom bij de collectie ;-)

Bij beide gebruikte ik geen base- of topcoat, enkel 2 laagjes lak.

Wat vinden jullie ervan?

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

vrijdag 20 juli 2012

Random pics #part2OfJuly

Random pics are back!

oepsie! die Samsung van mij is toch echt niet wat het is hoor! Kwaliteit van foto's: 0 en ik heb te dikke vingers geloof ik bij het typen van een bericht. Ik ben veel korter en concreter in wat ik wil zeggen dan vroeger. Owkay, voor velen misschien aangenamer, maar niet voor mij. Euh? IPhone of Blackberry?
(you can say it in a stylish comment)

Hier zie je dus een lekker, veel te uitgebreid dessertbuffet :-) En Fritsieboy met neuzen als ogen ;-)

# Oh ja, we hebben aan de zee toch ook wel mooi weer gehad. Of was het eens geluk?
# Kids@Oostende: Kom-tu-vue entertainde de dames met een dansfuif in openlucht. Fun verzekerd!
# 2 logéetjes: Marthe, mijn metekindje van anderhalf bleef slapen, ook het buurmeisje Bente bleef overnachten. Kids = happy!



Make-up look:
#1. let's go out @ Kortrijk met Sofie en Charly: na een avondje werken voor Radio Modern toch nog een stapje gezet in café De Zunne (supergoeie muziek trouwens!) De ogen opgemaakt met parelmoerkleurige oogschaduw, een zwarte aanwezige eyeliner en roze lippen (Chanel!)
#2. Naked 2 voor een daily make-up met zwarte eyeliner (potlood van MAC) en mascara van Helena Rubenstein

En nog een quote om af te sluiten

#SO TRUE!


with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

donderdag 19 juli 2012

Ik ga op reis en ik neem mee...

... veel te veel! En toch denk ik iets te vergeten. Tja, als dat zo is, dan koop ik het maar!
Heb jij dat ook dat als je je valiezen maakt dat je alles in 1 keer wil doen en toch schrik hebt iets te vergeten. Bij mij lukt dat niet om alles in 1 keer te doen, dus ik ben er nu al bijna 3 dagen mee bezig. De laatste inkopen en alles klaar zetten. Een hoekje in de gang, nog een hoekje in mijn slaapkamer, het badkamergerief nog half daar... (heb ik nog een beetje nodig). Euh, het wordt tijd dat ik vertrek!

Ik zeg elk jaar tegen mezelf dat ik een lijstje moet maken, dat op een word-document opslaan zodat ik niet elk jaar moet opnieuw denken hoe en wat. Hoe organisatorisch ik ook in elkaar zit, toch wil dat maar niet lukken. Dit jaar weer een poging. Of weet je wat? Ik zet het in een blogje!

- smartphone (offcourse! ik wil pics en tweets)
- fototoestellen (reflexcamera: ik wil pics!!!! Damn it! Ik ben mijn klein compact ding kwijt! #ergernis!)
- opladers en batterijen daarvan
- toiletgerief: zeep, shampoo, tandpasta, tandenborstel, borstels, penselen, crèmekes, lak, speldjes, diadeems (oeps selecteren honey!)
- make up (duh! even if I go camping), zonnecrème, aftersun (en anders koop ik het op locatie)
- kleedjes, rokjes, topjes, broeken, jasjes
- slaapkledij (or are you sleeping naked? woehoew)
- slippers, pumps, sleehakshoes (voor een avondje uit) Op de camping wordt het niet zo fashionable, heb maar 1 paar pumps mee... amai, wat een understatement bij anders!
- sportkledij als er nog plaats over is (tja, eten eten en eten en toch skinny willen blijven dus sporten maar! OOK op reis) Ondertussen kan ik laten weten dat er plaats is... Nu nog doen ;-)
- ondergoed, swimwear (joepie! nieuwtjes gaan ook mee!), badhanddoeken
- handtasjes (niet op de camping, slik)
- haardroger (pff, nu ook niet, droogt wel aan de warme lucht, heb toch makkelijk haar)
- riempjes, sjaaltjes, oorringen (een mini-collectie, can't help it! ze kunnen er maar iets van leren op die camping, niet? hihi)
- zonnebrillen (oversized?! Oh yes!)
- leesboeken, sudoko's en allerhande spelletjes
- speelgoed kids
- ipod: music maestro! And some apps for the kids (and me ;-)
- ...

Enkele pics van wat ik meeneem


dit zijn de nieuwtjes :-) #polkadotforever #ruitjeszijnookleuk
Beiden zijn van Esprit. Ik was er al jaaaaren niet meer geweest in die winkel. 
Ik vond het mijn ding niet meer.  Nog steeds niet, maar de badmode vond ik nu wél leuk. 
Dankzij een personalshopmoment ontdekt met mijn schoonzus!


Nog maar net gekocht via Vente Exclusive: een handy (wel kleiner uitgevallen dan ik dacht) klein toiletzakje. Ik vond het gewoon erg praktisch dat het een handvatje heeft. Ideaal om mee te nemen naar de douches op de camping. Er zit een uitneembaar tasje bij. Handig toch?!
En ook het oog wil wat bij mij en met Oilily is dat niet moeilijk!! #nostalgie! Met Oilily voel ik me weer vrolijk en jeugdig :-)


Ziezo, hier zie je de binnenkant van het (nog kleinere, maar laat het mij schattig noemen want ik ben echt blij met dit toilettasje) etuitje. Hier heb ik nu staaltjes gestopt: makkelijk!! Ik hoef geen grote flessen parfum mee te zeulen (ze moeten dus ook niet uitlopen of stuk gaan), geen grote tubes of flacons van verzorgingsproducten. Daarom is het goed om staaltjes te sparen. Zo leer ik ook eens andere producten of geurtjes kennen. #multifunctioneel!


looptenue: stevig schoeisel, loopbroek van Falke en top van H&M
Ready! Laat die bbq's maar komen! En de wijntjes ook :-)
Ik wil min. 2x gaan lopen. 
Benieuwd of ik jullie met trots ga mogen zeggen of mij dat gelukt is!


with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

woensdag 18 juli 2012

BB cream #garnier

Op andere beautyblogs las ik vaak over BB creams. Hmm, als make-upaddict wou ik daar toch iets meer over weten. Dat kon toch niet zijn dat ik dat nog niet in huis had?
Ik ging langs bij het Kruidvat en mijn oog viel op een BB cream van Garnier. Diezelfde week nog las ik er dan toevallig nog postjes over bij enkele van mijn favoriete bloggers. Aha, zij wilden het ook testen! Voor 9,99 euro wou ik het toch ook eens proberen. De ene beautyblogster was er positief over, de ander iets minder. Ikzelf ben best tevreden, zeker voor de zomermaanden is een BB cream een waardige vervanger lijkt me.

Wat is nu een BB cream eigenlijk?
BB staat voor Blemish Balm, een herstellend en verzorgend product. Kort samengevat is deze 5-in-1-dagcrème goed voor onze huid omdat:

#1 het de huid egaliseert (zoals foundation doet)
#2 het de huid doet stralen (anti-glans non-stop)
#3 het je zacht velletje hydrateert
#4 het oneffenheden zoals roodheid en imperfecties corrigeert
#5 het je huid beschermt tegen UV-straling met een SPF 20

De BB cream van Garnier, Miracle Skin Perfector is in principe voor ieder huidtype geschikt. De dekking of teint is licht tot medium. Ik koos voor mezelf medium. Ik vind dat hij echt makkelijk uitsmeert (wat ik bij sommige getinte dagcrèmes écht niet vind!), zacht is voor mijn huid (ik heb het gevoel dat ie meer kan ademen) én nog eens beschermt, verzorgt én egaliseert.
Ik koos voor de olievrije versie voor de gemengde tot vette huid (omdat ik daar helaas mee kamp) en de getinte huid, omdat ik ook niet té licht wou gaan. Er is al weinig zon, laat me dan toch een beetje stralen mét een tintje asjeblief!

En je wil eens resultaat zien? Hier een foto van mijn huid mét deze BB cream, zonder bronzer of blush.


Wat wil je nog meer voor je velletje met zoveel extra?

with style
x



dinsdag 17 juli 2012

PURE! #DKNY

PURE van DKNY, Donna Karan New York... Klinkt jou misschien bekend in de oren? Al eens over gepraat met vriendinnen? Al in de rekken zien staan van je parfumerie zoals Ici Paris XL. 

De parfum probeerde ik nog niet uit, maar ik zal dat toch eens moeten doen... Ik testte de bodybutter uit, en ik moet kritisch zijn! OMG, die ruikt zoooo lekker! Ik kan daar geen slecht woord over zeggen.
Ik vind het een heel zachte geur (vanillegewijs, maar niet té. Teveel aan vanille vind ik niet goed. Hier is dit gelukkig niet het geval) als je het aanbrengt en blijft toch lang hangen.

Het is geen body milk, maar body butter. De textuur is iets vaster dan een melkachtig vloeibaar middel. Het smeert even makkelijk en dringt snel in de huid. Je ruikt lekker en je verzorgt ook je huid door het te hydrateren. Dus 2 vliegen in 1 klap! #Handy!



Te koop bij Ici Paris XL aan 33,85 euro voor een tube van 100 ml. Hier zie je een tube van 50 ml. 




with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!





maandag 16 juli 2012

Armparty! #mytopbracelets

Armparties! Ze zijn overal te zien in catalogi en dergelijke! Ik was natuurlijk meteen verkocht en wou dat ook, wat had je gedacht? Ik draag dagelijks mijn armparty met mijn uurwerk in rosé goud. Fijne armbandjes. En er komen er steeds bij :-)


bought in Canasta Zedelgem
Something I wear every (!) day!


Maar ik heb nog leuke armbanden die passen bij mijn outfits. Wat had je nu gedacht? #fashionaddict!

Ik heb ook hier zoals bij de oorringen (volgt nog) en diadeems (kun je hier lezen) enkele topfavorieten, meer geen enkel die er helemaal uitspringt... Ik kan niet kiezen wie mijn topfavoriet is. Het past gewoon bij de outfit die ik draag die dag. De ene keer is het basic, de andere keer over the top!

Let's go and have a look at it! 


# 4 armbanden die je apart kan dragen, maar zeker ook samen. Gekocht bij Zara, kostte ongeveer 16 euro.

# roze met goud: in Lloret de Mar gekocht vorig najaar. Spotgoedkoop, alles was aan 3 euro! Vond het een beetje kitsch, maar soms mag dat ;-)

# muntgroen met blauw: past bij mijn turquoise kleedje en muntgroene broek. Was ook niet duur, denk iets van een 6 euro bij Six. Deze heb ik deze "zomer" al veel gedragen.


leuk voor de zomer , de zomer-want-to-be! #grmbl
BIBI-bracelet from last year with Swarovski-studs (euh much euro's ;-)
4 small bracelets from Zara (16 euro)

# witte parels passen altijd! Gekocht in Canasta, winkeltje in Zedelgem, met leuke juweeltjes!

# rosé gouden armband met dikke schakels. Deed me beetje denken aan de stijl van Mi Moneda, maar dan veel goedkoper! Deze kocht ik vorige week en kostte mij 29 euro.

# écru armband, H&M, een kleine 7 euro dacht ik.


Wat zijn jouw favorietjes? Do you like them?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

vrijdag 13 juli 2012

FOTD

Face of the day (FOTD), de make-up die ik vandaag op heb dus. Het is te zeggen: het gaat om de oogmake-up. Ik gebruikte geen primer (toch een blogdagje at home, dus ik kom niet veel buiten vandaag). Toch gebruikte ik wel mijn favo NAKED 2-pallet van Urban Decay.

Als basis gebruikte ik de kleur Verve, daarna suspect en in mijn crease (arcadeboog, of gedeelte boven je ooglid tot aan je wenkbrauwbot) bracht ik snakebite lichtjes gecombineerd met zwart. Ik bracht het heel fijn aan, dus niet helemaal tot aan het wenkbrauwbot gedaan.

Hier zie je de foto's stap per stap hoe je tot een totale oogmake up komt.

  1. naked eye 
  2. eerste lichte kleur: (NAKED 2): verve
  3. tweede kleur: suspect
  4. in crease of arcadeboog donkerste kleur aanbrengen: blackout (zwart) gemengd met snakebite (beetje bronsbruin van kleur)
Daarna alles lichtjes blenden (=vervagen), ik doe er dan met mijn blendkwast nog op mijn wenkbrauwbot de lichtste kleur nog eens lichtjes over. Daarvoor gebruikte ik Bootycall.

Zwarte eyeliner en zwarte mascara maken je oogmake-up helemaal af.



Do you like this look?

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

donderdag 12 juli 2012

100e post! #hotnews!

Bravo voor mezelf! En voor jullie, lieve trouwe lezers en volgers. Vandaag zijn we 4 maand ver én aan de 100e blogpost. Daar klinken we op!  Ik heb groot nieuws en dat wil ik jullie melden, so bottle, where are you?!


Ik hoop dat jullie nog altijd even veel van mijn blog genieten als ik. Maak gerust wat reclame over mijn blog én facebookpagina! Wie weet wat heb ik nog in petto voor jullie ;-)

HOT NEWS!

Yes Yes, ik sprak laatst over een carrièrewending... Naast mijn parttime job op school, sla ik een andere weg in. Vanaf september ga ik officieel zelfstandig in bijberoep als visagiste! Aaaarrrgh! Spannend!

Ik ga workshops geven rond make-up (allerhande thema's), vrijgezellenfeestjes organiseren (make up en fotoshoot rond een bepaald thema die jullie zelf kiezen), je kan mij boeken als je persoonlijke visagiste voor shoots, MUA voor advertorials en andere, maar ook bruidjes (en haar bruidsmeisjes, zussen, moeders, vriendinnen of getuigen) kunnen een beroep op mij doen. Ik maak van jou de mooiste op jouw mooiste dag! Ik verzorg je make up en je kapsel. 2 vliegen in 1 klap en ik kom bij je thuis.
De website is in de maak... Ik heb nog veel ideeën, maar alles op zijn tijd!

Daar klinken we nog eens op! Laat die champagne (voor een keer geen cava hoor) maar knallen!

Santé!

Spread the world!

with style
x



woensdag 11 juli 2012

Diadeems... hmm a lot!

Mijn dochter en ik dragen elkaars haaraccessoires... toch de diadeems. Ik vind het leuk om ze te dragen, maakt mijn hairdo af én ze passen ALTIJD bij mijn tenue van de dag. Ook mijn dochter heeft die genen gekregen... Hoe zou dat komen?

Ik (we eigenlijk) heb er ondertussen al een aardig pakketje, ik schat een stuk of 25... En er kunnen er altijd bij komen. Er gaan er helaas ook wel eens weg, omdat er wel eens iets stuk gaat. Zelfs mijn topfavoriet, maar la mama zal het herstellen. Thanks for that! 

Dit is mijn top 6 (jah, i know! een top 5 lijkt logischer, maar ik kon écht niet nog eentje skippen!)

Owkay, even nadenken waar alles vandaan kwam... De prijs? Dat weet ik niet meer, maar duur zijn ze niet!

# De rode met witte bolletjes (hebben we ook in roze en petroleumblauw) is van Hema.

# De gouden vlinder komt uit de Veritas. Oorspronkelijk waren er 2, maar tijdens een ritje op de Draak in Plopsaland vloog er eentje uit schrik weg. Gelukkig kon ik hem nog vangen en bewaar ik om te herstellen. Die past op werkelijk élke outfit!

# De roze-groene retro diadeem is een self-made by Liliepop: mét bijhorende oorbellen. De bloemetjes zijn door Julie gemaakt, heel stevig. Dit is ook een van mijn dochter lievelingetjes.

# De muntgroene (hebben we ook in lichtroze en donkerroze) komt van H&M. Bij de kids, dus voor mijn koppie spant het soms wel een beetje, dus ik hou het niet de hele dag vol.

De oranje-roze... hmm, weet ik niet meer waar ik die kocht. En de pastel met strik ook niet. Maar ze zijn allebei mooi, niet? Die laatste combineer ik ook met vanalles! Het maakt mijn look schattig en sweet. En ik krijg er veel complimentjes mee :-)

Wat vind je van onze selectie van onze collectie? Draag jij ook wel eens diadeems of zweer je bij andere accessoires?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

maandag 9 juli 2012

Random pics JULI #part1

July just started and we took already a lot of pics...


my Dior-sunnies

New In : Steve Madden: sales on Vente Exclusive-webshop

trotse moeder op trotse dochter die de overstap naar het eerste leerjaar maakt 
#diploma-uitreiking
My daughter is going to the first class: she is ready for reading!!


this was the dress I was wearing for a wedding party last week
dress: close up
scarf: Zara
ring: Canastashop
earrings: Fiva

 armparty! neoncolors are hot hot hot! 
BIBI- bracelet with swarovski-studs
4 bracelets of Zara

 You rock my world! 

ondanks de regenbuien toch een ijsje! 
mmm tricolor but my favorite is still chocolate! what else?


we had a wedding party of Inger and Michael, one of my lovely followers :-)
She was amazing, had a very classy and beautiful dress. 
#eenvoud siert 
Thanks! It was a great party!


Ik denk dat die random pics wel populair zijn, dus misschien wordt het wel een wekelijks of 2-wekelijks item van mijn blog.

Wat vinden jullie ervan? 

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!




vrijdag 6 juli 2012

KUSJESDAG!

Vandaag is het internationale kusdag! Time to kiss!

Het is altijd leuk om gekust te worden, niet? Ok ja, 't is te zien door wie ;-)
Je hebt wel tientallen verschillende soorten kussen:



#1 de hallo-kus: in sommige landen of steden is het 1 kus, bij sommige 2, 3 of zelfs 4 om iemand te begroeten

#2 de ik-zie-je-graag-kus: gewoon zo eentje tussendoor op de wang, of op de mond ('t is ook te zien met wie ;-)

#3 de really-i-love-you-kus: innig kussen om te laten zien wie je heel diep in je hartje draagt


#4 the hug-and-kiss-kus: da's een leuke! :-) Zeker als het onverwacht is! Dan voel je toch wel lentekriebels, niet? Zelfs met zo'n pokkeweer als nu!

#5 de ik-voel-graag-je-zachte-lippen-kus: ook eentje voor onverwacht of tussendoor. ik vond het gewoon een leukbedachte titel van mezelf ;-)

#6 de french-kissing-kus: tja, no comment... you know what I mean, I guess


#7 de filmkus: beetje te fake, toch? of misschien eens leuk om te teasen? Of de poseerkus (op foto's)?

#8 de virtuele kus: eentje via mail of sms: het kende 'x' dus of in veelvoud ;-)

#9 de afscheidskus: een laatste zoen voor we naar het werk gaan, een laatste zoen voor we op reis vertrekken, een laatste zoen voor we voor lange tijd weg zijn, een laatste zoen... kan zo mooi zijn, maar ook pijnlijk... Maar we houden het vrolijk vandaag!


Straks komt het zonnetje piepen, I HOPE, want ik moet me nog in een sexy kleedje hijsen om een bruidspaar met zoenen te overladen bij het feliciteren van hun huwelijk.

big kiss mwah! (one with style)
x



Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!