dinsdag 3 juli 2012

Dior Sunnies

3 jaar geleden kocht ik een zonnebril met sterkte, en ik vond dat het nu wel écht tijd was voor een nieuwe deftige zonnebril. Ik heb uiteraard nog andere (zonder sterkte dan, want ik heb dat niet constant nodig) modellen, maar toch... Ik wou nu wel eens een Dior. Toevallig kon ik eentje op de kop tikken aan een prijsje, dat liet ik natuurlijk niet liggen! Ik heb er nu geen sterkte op laten steken omdat ik die andere nog in de wagen gebruik. Op een zonnig terrasje zie ik wel genoeg ;-)

De glazen zijn donker, maar ombre, d.w.z. van licht naar donker! Dat wou ik nu al zo lang!
Het gouden randje vooraan maakt het wat bij zonder en ook de zijkant van de bril geeft wat extra door een okergeel steentje. Ik ben alvast erg tevreden met mijn little oversized sunnies!En nu hopen dat ik hem de hele zomer heeeeeel veeeeel mag dragen!

Wat vind je ervan?

with style
x


3 opmerkingen:

  1. Super mooie bril ! Heb dringend een nieuwe nodig. Mijn Chanelleke van drie jaar oud heeft nu wel zijn beste tijd gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh it's pretty :) Ik koop meestal goedkope zonnebrillen (van €5 ofzo) omdat ik ze vaak kapot krijg of kwijt speel. Geen idee hoe ik dat doe, het gebeurd gewoon :)

    BeantwoordenVerwijderen