woensdag 25 juli 2012

Oorringen: mijn toppertjes

Pff, eigenlijk wel nog een moeilijke opdracht... Toon ik mijn 5 favoriete oorringen of 10? Of allemaal?
Ja, ik heb er veel. In alle kleuren en vormen en groottes. Ik begon met kleine knopjes, in edelmetaal. Dat past met alles, maar voor mij persoonlijk is het te simpel. Ik hou meer van blingbling of grote oorbellen ofwel een paar in een gedurfd kleurtje dat past bij je outfit!

Dus bij deze een deel van mijn verzameling oorbellen. Ik heb ze geteld en heb er 24 paar... Ik geloof dat ik best eens investeer in een juwelenrekje waarop ze allemaal kunnen gehangen worden. Dan geef ik nog eens een blogje met het overzicht van de verzameling.

Het is dus mijn TOP 6 (kon er weer geen 5 kiezen blijkbaar zoals bij de diadeems) geworden die ik deze zomer (ahum zomer?) draag, dus mijn meest zomerse kleurtjes (dan maar zelf voor de zomerfeeling zorgen). De zwartjes zijn voor het najaar (en andere top 5 met donkere kleuren) Al draag ik ze nu ook wel, maar veel minder.

Ik vind ze allemaal heel leuk, ik kan niet zeggen welke mijn nummer 10 of mijn nummer 1 is...  Het is te zien voor welke look ik ga.

Ready? Set! GO! 


#1 taupe-kleurige: mijn eerste lange oorringen én misschien wel mijn nummer 1 ook. Het past op heel veel, omdat het zo nude van kleur is, ze zijn stijlvol en ideaal van lengte!
Ze zijn van Fiva, denk ik. Ik kocht ze bij Lilola-shop in Brugge.

# hartjescake-met-strikje: how cute! Ze kostten 5 euro, Hello?! Dat laat je toch niet liggen?? Ik kocht ze bij Be Angeled in Gent, een private shop. Ik ging es langs tijdens een opendeurweekend. Ze maakt veel juwelen zelf en er ligt een paar dat ik zeker nog wil hebben. Ze zijn wel wat duur, maar zoooo mooi. Dus nog even geduld, misschien voor kerst of zo, want ik vind ze nogal winters.

# roze hartjes met groene strik: op aanvraag laten maken bij Liliepop. Check her facebookpage! Ze heeft zoveel leuks!


#felgele: passen bij mijn gele blazer, in combinatie met fluoroze accessoires of kledij. Volgt nog wel eens een OOTD van. (outfit of the day dus) Ik kocht ze bij Vero Moda, ze zijn dus van het merk Pieces (hell yeah, er komt een winkel van in Brugge #finally!!) en dus niet duur!

# Mijn Laurence Delvallez-roze-hartjes: ik heb ze al van vorig jaar, maar draag ze nog steeds. Zelfs de Nederlandse Prinses Laurentien heeft ze ook! Laurence Delvallez is een Waregemse juwelenontwerpster. Ik kocht ze ook bij Lilola.
Wat vinden jullie van mijn topfavorieten?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

1 opmerking: