maandag 27 april 2015

Wedding: outfit , flowers and the bride

Zaterdag hadden we een trouwfeest in de familie. Natuurlijk zorg ik er altijd voor dat we toch weer een beetje in orde zijn. Onlangs geshopt met m'n wederhelft  in Antwerpen en daar had ik een jumpsuit gekocht. Ik zocht al een tijdje een stijlvolle zwarte en deze zit gegoten én slankt af. Win-win!

 De dag begon vroeg : mama en de bruid mooier maken voor de grote dag. Klaar om haar verloofde te ontvangen...


 YWS :-) (insidejoke)

Mijn outfit: Jumpsuit van Relish , gekocht bij Sienna & Louis in Antwerpen. (superleuk winkeltje!)
Schoenen: zwarte pumps met licht reliëf van croco
Nude horloge van bij de Loftshop
Armband in leopard-print van bij Bellis.

Nieuwe oorringen van een van mijn favoriete winkels: crème fraiche in Knokke.
De ketting is van Lott , gekocht bij Fanini, in Brugge.Klaar om te vertrekken: jasje aan : nude blazer, sjaal van Mucho Gusto (aan beide zijden te dragen) en mijn allereerste echte Louis Vuitton. Soooooo happy!!


 Ik heb de allerliefste wederhelft van de wereld: ik kreeg deze allernieuwste model van Louis Vuitton cadeau voor mijn 35e verjaardag. Ik verjaar pas in juni maar ik mocht het nu al hebben. Eigenlijk voor de communie van onze zoon, maar ik moet hem niet in z'n mooie doos laten zitten toch?
Deze twinset van LV is mijn allermooiste handtas natuurlijk nu. So in love!

 de sjaal es van dichtbij. By Mucho Gusto , mijn derde exemplaar. Love this brand!

 Aan tafel kreeg iedereen een doosje muntjes :-) Leuke woordspeling he. Het was lekker om te eten: er waren verschillende kraampjes, per land met verschillende voor- en hoofdgerechtjes. Heel gevarieerd. Daarna nog een uitgebreid dessertbuffet en koffie. Dan de beentjes los gegooid. Het was een heel fijn feest. Up to the next!2 opmerkingen: