zaterdag 30 augustus 2014

Wedding Inspiration

Aangezien er drie vriendinnen deze zomer ten huwelijk zijn gevraagd, ben ik weer maar es geïnspireerd om hen ideetjes te geven. Nee, helaas.. niet voor mezelf! once and for all... nee wij trouwen niet!

Maar voor de gelukkigen die wél gaan trouwen en de hele tralala willen hier wat leuke foto's van hoe ik het wel graag zou willen ;-)
Droom jij maar mee of maak je droom maar waar!






 hihi zalige foto toch?! 



 hihi cute! zo'n foto wil ik ook :-)





Heb jij nog inspiratiebronnen? Ik vond alles op Instagram (weddinginspiration), Pinterest natuurlijk , the world wide web en sociale media...


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 26 augustus 2014

Ootd #weddingparty

Vorige zaterdag waren we uitgenodigd voor een huwelijksreceptie van buren. Heidi en David zijn een samengesteld gezin, al es getrouwd dus het is voor een tweede keer een beetje anders. Een grote aanwezige factor: liefde! Liefde voor elkaar, hun gezin, hun familie en vrienden. Dit wilden ze vieren met een hapje en een drankje... Ahum! En wat voor hapjes!

Laat me duidelijk zeggen dat het af was: heel lekker, de zon van de partij, heel gezellig, met leuk gezelschap en het bruidspaar zag er gelukkig uit én stylish! Maar dat ben ik van Heidi gewoon.
Heidi straalde in een dress van Ted Baker. (ooooh i love TB!!)

Heidi in Ted Baker 



 Daphne, my fashion friend in een blauw kanten kleedje van Boetiek Azzurro Oostende.



I am wearing:
Top : Zara
rokje: Moggy's (oeps!)
shoes: H&M
jasje: Scotch and Soda

Goedkoop en toch stijlvol. Da's de kunst ;-)







 Lieven , mijn buddy en Fien (buren), gezellig aan het aperitieven

My buddy is wearing: 
Pants:  Gaastra
hemd: WE Fashion
shoes: Van Bommel



Een geslaagd feest!!

Wat vind je van de outfit?



with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

zondag 24 augustus 2014

Mannen met baarden #trendy

Het klinkt misschien heel gek, maar tijdens het lopen rond Brugge, langs de mooie Vesten, kom ik vaak dezelfde mensen tegen. Grappig eigenlijk, want ik ga niet altijd op hetzelfde tijdstip lopen. Wat me bij sommige mannen (ja, sorry, ja ik moet nu wel toegeven dat ik naar andere mannen kijk) dus wel opvalt, is dat ze vaak baarden hebben. Geen stoppelbaardje (i like it that way!), maar een ferme baard van enkele weken (denk ik). Ja, want hoe lang doe je over zo'n baard? Dunno!

Ook in commercials, van bv. Scotch and Soda, G-Star, in mannenmode zie je steeds vaker modellen passeren met ferme baarden. Niet dat ik nu sta te springen dat mijn BF met zo'n baard afkomt, maar ik vind het bij sommige mannen ook erg mooi staan. Echt een hippe mannentrend.
Baarden, snorren, zelfs lang haar. Ook op de catwalk gespot! Maar dan wel op de goeie manier en niet Conchita-gewijs ;-)

Wat vind jij?



ja... als ik deze man zo zie, zie ik mijn eigen vriend toch misschien wel met een vollere baard.
Es proberen?




Haar rechtop en kort aan de zijkant blijft ook een topper (my man is zo hip!) en dan nog es gecombineerd met een baard. Ewel, ik vind het wel wat hebben!



 Jah, deze mocht niet ontbreken hé ;-) Oog voor mannelijk schoon van oudere leeftijd. Een man die er mag wezen. Ook grijs is mooi en sexy!

Scotch and Soda-model met lang haar en baard. Daar hou ik minder van, maar het is wel trendy.


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

vrijdag 22 augustus 2014

Shoplog #Barcelona

Na al die foto's en reports over shoppen, strand, het culturele en eten , willen jullie wel weten wat miss gekocht heeft zeker in Barcelona? Wat heb ik geshopt? Laat me eerst eens uitleggen wat voor een domme gans ik ben. Nochtans hadden de ladies me vooraf goed ingelicht en verwittigd dat er goed te shoppen viel in Barcelona. Zara, een van mijn favoriete winkels, is er natuurlijk in elke straat, bijna op elke hoek én dan nog es zeker 10% goedkoper dan hier! YAY! In plaats van niet veel in de valies te steken, en ruimte vrij te houden voor veel nieuws (ja, en nieuwe collectie weegt meer dan al die zomerse spulletjes).... , nee... Madam is bang dat ze iets tekort zal komen op een of ander moment. Of ik wist nog niet goed wat ik zoal zou aandoen. Gaat dat daar wat afkoelen 's avonds? Dus moet dat jeansjasje nu mee of niet? De zwaarte dingen deed ik aan als travellingoutfit. Zo slim was ik wel al.

Bon, kortom, ik heb dus niet zoveel gekocht. Wat dan wel weer goed is voor de portefeuille natuurlijk! Sowieso koop ik niet om te kopen, enkel wat ik graag zie/nodig heb (ja ik heb nog steeds nieuwe dingen nodig :-p

 The shoes! Bij Stradivarius : cognackleurige sleehak met peeptoe voor een prijsje van 40 euro.


 camouflagegewijs in blouse, from Bershka

blazer in bruin bij Stradivarius. Wou al een tijdje iets in roestbruin en toen ik dit jasje zag hangen met de  prijs van 30 euro, kon ik dat echt niet laten hangen!  Laat die winkel maar komen naar België! I love it!

Mijn Zara - Capuchon! Even getwijfeld (vooral voor het gewicht), maar op de luchthaven na het inchecken, vijf minuten voor boarden toch nog gekocht ! En ik verlang al om hem aan te doen. (lees: het is nu toch al herfstweer) Ik was direct weg van de print en ook hier nog es 10 euro extra uitgespaard, want online en in België is Zara duurder. Ik betaalde 50 euro.

Aangezien ik bij Twin-Set verknocht was aan het leren kleedje en dan deze zag (voor 40 euro!) heb ik ook niet getwijfeld. Het kleedje zit ook erg goed, beetje gevoerd vanbinnen, dus perfect mooi afgewerkt. Hier ook weer iets duurder dus. Ik draag het zeer graag! En aangezien mijn zwarte leren kokerrok te groot is geworden, vond ik dit rokje ook wel leuk om mee te nemen. Het is iets korter, maar ik draag het ook super graag. hiervoor mag de winter nog even op zich wachten, hoewel ik hier perfect ook een nylonkous onder kan dragen. Of met laarzen. Ik zie het al helemaal zitten :-)

Wat vind je van de aankopen?



with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 19 augustus 2014

Topvakantie Part 2

Plan: Weekendje Barcelona. Op zondagavond huiswaarts. Realiteit: Op zondagavond kwam er bezoek... Wie? Wat? Waar? euh?

En daar lig je dan, nog een laatste plonsje, want het zwembad hadden we nog niet gezien van dichtbij. Even relax en dan huiswaarts. 2 minuten ging ik mij neerleggen op een ligzetel. Ik kijk rechts van me, curieus dat ik ben, benieuwd wie binnen komt. Een knappe bink? Haha.
No... mijn kinderen! En vervolgens mijn BF. (ahja, toch een knapperd!)
WTF! Sorry voor de vuile woorden. Maar het eerste wat ik zei was 'WTF' (nee, nee, niet 'where's the food') Wie had dat nu gedacht? Lijkt inderdaad wel uit een film!

Zomaar eventjes, had meneer de BF het geregeld om met z'n drietjes af te komen, zonder mijn medeweten. Help! Ik krijg gewoon nog 4 extra dagen Barcelona cadeau omdat ik zo'n goed moedertje en (huis)vrouwtje ben. Me happy! Vreugdedansje! En overdonderd. Dat kun je wel zeggen, mijn gedacht! Nu, hij vond dat het ook wel es tijd werd dat hij BCN mocht zien. Want na mijn derde bezoek aan een van de leuke steden uit de wereld zonder hem, wou hij het ook wel es zien. En aangezien we in september 15 jaar samen zijn, een tripje wilden boeken, boekte hij nog 4 dagen bij om dat met ons gezin te vieren. How awesome is that?!

Dus nog meer pics van Barca, my friend!

 ons eerste etentje samen, maar 't was al laat en reizen is vermoeiend ;-)



 Dag 1: verkenning van de haven, en begin van Le Rambla. Het was een hete dag, de kids vonden stappen niet altijd fijn, wetende dat het hotel een groot zwembad had. Maar ze hebben dat super gedaan. De eerste citytrip met kids was meer dan geslaagd. Je zult wel merken dat we veel gezien en gedaan hebben. En ook zwemmen natuurlijk!



 De Kathedraal in de binnenstad, lunch in BB: de prikkertjes sparen en aan de hand daarvan betaal je de lunch. Zeer lekkere tapas: aan te raden eethuisje, op Plaza Nova, net naar de kathedraal. Wel even een tip meegeven ondertussen: op terras zitten kost je wel 10 à 15 % meer.



 De Spaanse Schone met haar waaier
om met tijd en stond wat af te koelen

 my lovely family :  selfie op de Rambla!

Rond 17-18u nog een plonsje en een mini-tanning aan het hotel :-)



De kids aten lekker pizza bij Luzia (ik ben er een tweede keer gaan eten (zie hier) omdat ik mijn BF wou laten kennis maken met hun verrukkelijke keuken!
 elk zijn cocktail ;-) Wat lekkere tapas als voorgerecht. een American burger voor mij #yummmm

Dag 2: de stad wat verder verkennen....



Le Rambla

   De brug aan de haven, met in de verte hotel W.

 Een fikse wandeling tot aan het strand en strike! 
Ik toch... de kids en hun papa speelden op het strand en in het water 
terwijl ik wat kon slapen en zonnen. #verwend nest ;-)







Na een dagje zonnen : foooood! Op de dijk plekjes genoeg om te eten. 
Niet de meest beste places to be, maar best ok.


 love my boys




Dag 3: Bus City Tour: hop on hop off... culturele dag en de kids luisterden flink mee :)




Stopplaats: Park Guell en ondertussen afkoelen met een ijsje.

100 % fruit, in alle geuren en kleuren en smaken vooral ;-)


 's Avonds gingen we uit eten, en vonden Bosco, een leuk en gezellig plekje. Een speeltuintje erbij en heel erg lekker. Enkele zijstraatjes, maar de moeite waard om te gaan!
 Mijn outfit: cosy en toch charmant vrouwelijk in een leren kleedje. Gekocht in Zara in Barcelona. Het is er goedkoper dan bij ons, i love BCN even more now!!! (zara-addicted)

 Dag 4: Bezoek aan Camp Nou, voor de voetballiefhebbers van ons gezin en dan nog even relaxen en zwemmen in de pool. In de tuin van het hotel stond ook een hemelbed en we hadden geluk: free!


 family-selfie at Park Guell



 het gezondste deel van ons ontbijt, beginnen met vers fruit! 
Bezoek aan het stadion van FCB!



 Messi

 op de stoeltjes in de tribune: mes que un club 



Terug naar huis van een zalige reis! Ik heb zo ontzettend veel genoten. Bedankt liefje voor de verrassing en de leuke tijd samen! Love you!





rokje ook van zara, gekocht in Barcelona. 

bye bye Barcelona! See you soon!

Ben jij er al geweest?