woensdag 25 juni 2014

Croptop is trending

Een croptop, ofwel een kort topje waar je een beetje je blote buik ziet, is een opkomende trend. You hate it or you love it. Nou, ik pas! Je moet al een strakke buik hebben vooraleer het mooi is. En een bruine huid is nog een extra pluspunt, zeg maar vereiste. Bon, mijn ding is het niet. Die had je al door zeker?

Je kan het dragen op een klokrokje, kokerrok, op jeans, op een shortje. Op alle manieren eigenlijk. En als je helemaal fout wil zijn, misschien met een legging. Just kidding! Ik heb es wat zitten neuzen op internet naar draagbare versies.




wat vind jij ? ga jij mee in de trend?



with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

maandag 23 juni 2014

Bloggers Go Fit #verslag

Ja! 't Is zover! Onze limiet was 21 juni, start of summer! De zomer! Yes yes yes! Dat wil zeggen :


- verlof! (toch gedeeltelijk, m'n job op school althans, daarbuiten heb ik wel nog wat andere jobs voor mijn zelfstandig statuut, maar dat zie ik niet als werken dus verlof!)

- mooi weer (i believe!)

- zon, zee, strand, zout, bbq, lemonwater, ijsjes, water, zon , zon en zon

- zon, mineralen, vitaminen, energie

- sport

- quality-time met mijn gezin!



- maar ook het einde van Bloggers Go Fit. Ons ultimatum was 21 juni... We zijn al enkele dagen verder. You know... Every ending has a new beginning. We zijn gewoon weer opnieuw begonnen, het is te zeggen, we doen gewoon voort. Sinds eind februari, begin maart zijn we gestart! Nog es even uitleggen, of lees het hier.

Concept: 4 bloggers waaronder Eva, Natasha, Liesbeth en mezelf hadden enkele doelen voor ogen tegen de zomer: een bikinibody, een gezondere levensstijl, gezond eten, sporten, 10 km kunnen lopen. AND YES WE DID! We haalden onze doelen! En we doen gewoon voort!
Voor mij persoonlijk ben ik heel blij dat ik de verloren kilo's na de amandel-operatie eraf heb kunnen houden. Er mag nog altijd hier en daar wat strakker zijn, maar een vrouw is nooit content zeker? ;-)

Elke dag! Ja, elke dag hebben we met elkaar gechat. Nee, geen enkele dag werd overgeslaan. We zijn gewoonweg close vriendinnen geworden. Sommige gesprekken zijn gewoonweg niet te publiceren. (proest het uit!)Teveel censuur (haha), té grappig, heel lief, een lach en een traan. Soms hadden we het niet meer over eten of elkaar aanporren tot sporten, maar ook over onze dagelijkse vrouwelijke dingen.

Zalig toch?!
We loodsten Natasha door de examens, thesisperikelen,... we mochten enkele sneakpeeks volgen voor haar nakend huwelijksfeest. Dat wordt gewoonweg het beste, mooiste, coolste trouwfeest ever ! Zo in de puntjes verzorgd!
Liesbeth kende ook wat stress: werkgerelateerd, loopwedstrijden (ze liep zelfs op 21 juni 15 km!!! I am proud!), de nakende webshop (1 juli!!!) en
Eva werd gesteund in de nakende verhuis, we leefden mee in haar prille lovelife... all girly things en we vonden het leuk. Dus we doen gewoon voort! Ook al zit ons N. in LA. Snif snif.

Be positive ladies! We did it. En vooral een dikke thank you!!! Love you girls :-) xoxo


woensdag 18 juni 2014

Report of the birthday

Zoals beloofd een verslagje van mijn (onze) verjaardag. voor degene die het nog niet wisten, the BF en ik zijn op dezelfde dag jarig. Net nu ik zo'n verjaarfreak ben... moet ik hem delen. (hihi)
Toch heeft het ook wel iets schattigs, niet. True love, right? :-)

De dag ervoor was mijn kleine mannetje ziek, ik ook... een plaagje zoals we zeggen. Dus ik cancelde de dag... Ik was zo triestig! Ik keek er zo naar uit om met het gezin eens wat quality-time te hebben. Ons leven is altijd hollen en rennen en zo'n dag uit leek me zo ideaal...

De BF sliep wat uit, dus ging ik es naar de bakker (anders doet hij dat elk weekend). We ontbeten thuis en moesten nog enkele boodschappen doen. Tegen de middag kwamen we aan in het zonnige Brugge en besloten om de nieuwe bagelshop es te aanschouwen van dichtbij. We namen ons pakketje mee naar het park en gingen in het gras picknicken.



De kids speelden nog wat op het speelpleintje. Relax! Daarna deden we nog een toertje in 't stad met minishopje voor la papa, hij was tenslotte ook jarig en had nog een extra cadeautje te goed. (zomerblazer en short)
Natuurlijk passeerden we Moochie en wie had er zin in een frozen yoghurt? Iedereen natuurlijk maar de oudjes hadden nog maar net een huge bagel binnen (btw heel erg lekker maar wel duur vind ik voor een pistolet met een gat in :-p

Dan maar richting huiswaarts voor een bbq'tje, maar het werd een korte bbq binnenshuis, want de weergoden beslisten er anders over. Remember de huge hagelbollen?
Dat deerde ons niet, nog een filmpje met een glaasje rode wijn en onze mooie dag was perfect.
BF happy, kids happy, ik dus ook happy :-)



Hoe vier jij graag je verjaardag?


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

maandag 16 juni 2014

RAndom Pics #june #part one

Pickywicky again!

een tevreden klant #maakt mij ook blij

nu zijn we eruit! :-) 

met enkele vriendinnen uit eten en gezellig kletsen #birthdaydinner 

my cute kittycat 

 we drink in pink #sportdrankje #voor en na het lopen

 self made tomate crevettes



 old school birthdaycards 

 zalig weertje! communiefeest #wij waren de helpende hand. De kids hadden hun eigen corner. Zie maar hoe cosy die was ingericht. We aten gamba's en zalm op de bbq als voorgerecht, nog een stukje rundsteak en een heus dessert buffet. Het warme weer werd bekoeld met waterspelletjes en ook de papa's deden lustig mee! De kids speelden nog wat 'nagelen' en ze gingen er volledig in op!






Yes! I did it! 10 km in een uur! #pow #bloggersgofit! 


Na het feesten en het sporten ook wat tijd vrij maken voor wat me-time: mijn Elle-magazine , self made soda water met limoen en munt (zooooo lekker en fris!) #summertime!

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

maandag 9 juni 2014

Quotes

Quotes of the month
Read and laugh. Read and recognize yourself in it.




 true :-)

 en ik mag het eigenlijk niet zeggen... big wish for ever



 karma vergeet wel es iemand op z'n lijstje...
but still funny quote



too funny! #slappe lach #astrid alias assepoes :-)

 sorry, i love this kind of jokes




haha gevonden op instagram #poem #gym




with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

zaterdag 7 juni 2014

It's my birthday!


It's my birthday and you will know it! Oh yeah! Ook al word ik ook net als jij een jaar ouder elk jaar opnieuw, toch vind ik het (voorlopig toch) nog leuk om te verjaren. Gewoon omdat het leuk is.
Ik kijk er altijd ontzettend naar uit! Ik tel af en ik verlang! En vandaag is het zover.
Vandaag is het ook mijn man zijn verjaardag en dat gaan we samen met ons gezin vieren. Ik heb een hele dag uitgestippeld en hij weet van niets. Kind of a suprise. Ook een beetje bedoeld als vaderdag-uitstap omdat we op vaderdag zelf bezet zijn.

Wat we juist gaan doen, kan ik nog niet verklappen, maar je leest het verslag gauw op de blog.



Je wil mijn leeftijd weten? ;-)


Hou jij ook van verjaren?



with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

donderdag 5 juni 2014

Random Pics #mei

NOg es een rondje foto's kijken, foto's die je misschien al zag passeren op facebook op vooral op Instagram. Beetje verslaafd aan Instagram...

 hey pretty #yes, you can stay here next to me ;-)

 healthy breakfast : yoghurt , rode vruchten en lijnzaad

 mijn zicht vanuit de hangmat

 mijn favoriete kleedje (mijn festivalkleedje noem ik het), in het zonnetje, 
lunchbreak in het park 

powerfood #before running #cheese, honey and nuts  

MeiModeMaand op Vijf Tv is ondertussen voorbij. IK heb er helaas niet veel naar kunnen kijken. Reeksen van Sex in the City, Jani met zijn modetips voor de zomer. De film Legally Blonde pikte ik nog es mee met een flesje Desperados Red. En dat smaakt naar meer. Ik vind die echt lekker!


beetje grijzere dag? Colour up your day! Problem solved :-)


Lunch met la mama in 't stad (Brugge uiteraard) en over de middag lekker gaan lunchen in Matin Midi, one of my favo's!

 Astrid en ik na onze eerste running together. 

 nieuwe sjaal en gelakte roze nageltjes 

mevrouw wordt groot... en had dringend nood aan een nieuwe bril #is ze niet mooi?


Magnum Limited Edition met Marc de Champagne. Smaakte zeer lekker. Op de eerste Nacht van Het Palmares. Had ik gewonnen en we gingen kijken naar Grace of Monaco. Het was een heel fijne avond.

 Na een gratis ijsje, glas bubbels en film hadden we nog niet direct zin om naar huis te gaan. Dus gingen we nog wat cocktails drinken (lees: twee) in Baar in Gent. Wat een leuke bar! (en resto)
Ik had er al veel over gehoord en wou er per se es langs. Ben ook blij dat ik dat deed, want ga zeker nog terug. Het is wel prijzig eigenlijk voor een cocktail, maar ze waren wel erg lekker!! En dan heb je de lijst Gin Tonic nog niet gezien! Ik drink dat nu persoonlijk niet zo graag, maar wie liefhebber is van Gin Tonic, moet daar zeker es langs!

steak en rauwe groentjes als lunch (heb wel niet al het vlees opgegeten... too big! )

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!